• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mylisz się, wręcz przeciwnie chciałem na stałe kogoś mieć, ale skoro żadna mnie nie chciała a samotność mi bardzo doskwierała, nawet do tego stopnia, że chciałem ze sobą skończyć, poszedłem do Pani i nadal to robię, ale co zrozumiesz, jak wszystko Ci się udało i niech Ci tak będzie jak mówisz.
Przynajmniej zachowywałeś się wobec tych kobiet uczciwie. Ja nie mogę tego powiedzieć o swojej młodszej wersji mnie samego.
Pasuje do mnie powiedzenie braci Amerykanów: "I fucked up".

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Wykazywałam, ze szybciej do celu dojdziesz bez komplementów 😂 a może i coś na tym ugram

Potrzymajcie mi piwo
Drogi notatniczku, aby zdobyć kobietę wystarczy rzucić śmieszny tekst, potem zasugerować zainteresowanie, a potem napisać, że się nie jest takim łatwym xD Czy to jest ta odwrócona psychologia? 😂😂😂

W ogóle jakiś challenge się tu zrobił 😂

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Drogi notatniczku, aby zdobyć kobietę wystarczy rzucić śmieszny tekst, potem zasugerować zainteresowanie, a potem napisać, że się nie jest takim łatwym xD Czy to jest ta odwrócona psychologia? 😂😂😂

W ogóle jakiś challenge się tu zrobił 😂
Działa? Działa 😂 to nie ma co tu ideologii dorabiać. Będę też mogła jak kilka kobiet tu, mówić, że pierwsza napisałam do gościa 😏

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ty gościu zamiast tu pisać jakieś smęty to lepiej załóż temat i pisz co robisz z tą dziwką i jakich nowych skillsów się już nauczyłeś. Z każdej rzeczy możesz zrobić swój atut. Jak panny zobaczą jaki z Ciebie jebaka to będą same do Ciebie pisać, że chcą wskoczyć na Twojego rumaka.
A byłoby by tym zainteresowanie?

Mężczyzna

Zaczepny

Cichy Podglądacz
A byłoby by tym zainteresowanie?
Jasna sprawa, pójść nie pójdę, ale poczytam ;)

Działa? Działa 😂 to nie ma co tu ideologii dorabiać. Będę też mogła jak kilka kobiet tu, mówić, że pierwsza napisałam do gościa 😏
Lubię wariatki, tylko mi nie mów, że już widzisz nasze wnuki oczami wyobraźni, bo wtedy pobiję rekord na setkę.

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Wiecie co, jakbym wiedział, że jesteście prawdziwi a nie chatbotami to bym w to poszedł, a tak to nie, zostawię to dla siebie :)