• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wiecie co, jakbym wiedział, że jesteście prawdziwi a nie chatbotami to bym w to poszedł, a tak to nie, zostawię to dla siebie :)
Ja nie jestem chatbotem. Wkleiłem nawet moje zdjęcia, w tym jedno ze spierdotripu do Galerii Westfield Mokotów. Później napisano, że powinno się mnie zlikwidować. 😁

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Ha! Wiedziałem 😂
Nie wiem kto to zrobił, ale to nie moje słowa ja tego nie napisałem ,że jestem chatbotem, że tu szczuje, najwidoczniej jestem komuś tu nie wygodny, a to potwierdza, że jesteśmy manipulowani aż do tego stopnia ktoś pisze za mnie, zaczyna mi się to nie podobać i jest to podejrzane, czyżbym coś odkrył, co to tego czasu żaden z autentycznych użytkowników nie odkrył.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@maxis chopie...
Trochę mi Cię żal nawet. Tak serio. Ale jeżeli Ty sam siebie nie ogarniesz to nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. A droga którą aktualnie podążasz, to równia pochyła w dół.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
@maxis chopie...
Trochę mi Cię żal nawet. Tak serio. Ale jeżeli Ty sam siebie nie ogarniesz to nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. A droga którą aktualnie podążasz, to równia pochyła w dół.
A mam gdzieś Twój żal, mówię ja tego nie pisałem, ktoś mi świnię podłożył i tyle, a Ty masz kogokolwiek aktualnie do obcowania czy przebywania, chodzi mi o aspekt miłości itp rzeczy? jeśli nie, to się nie odzywaj, bo ja to chociaż mam Panią, do której mogę się poprzytulać i wyściskać. I co? Łyso Ci? Stać mnie na to.

P.S. A z tym ogarnianiem to Ty nie ogarniasz, mówi się, że nie ja to napisałem to tak jest, a Ty dalej swoje. Wiesz co, na co dzień jesteś dno a dziś dokonałeś odwiertu.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Zresztą ja mam to wszystko gdzieś, bawcie się dalej z czatbotami, przekamarzajcie się dalej z nimi, nie wiem czy was to kręci, czy nie ,czy robicie do celowo czy nie, czy jesteście tego świadomi czy nie, niech ryją wam banie fikcją, która w realnym życiu nie występuję, ja tu nie wracam nawet łby sobie urywajcie nawzajem, nie obchodzi mnie to, ja szukałem tu fachowców od spraw damsko-męskich żywych, istniejących w realu a nie czegoś takiego jak tu. Po prostu wstyd i żenada to wszystko.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A mam gdzieś Twój żal,
Wiem i mam gdzieś całego Ciebie xD
mówię ja tego nie pisałem, ktoś mi świnię podłożył i tyle, a Ty masz kogokolwiek aktualnie do obcowania czy przebywania, chodzi mi o aspekt miłości itp rzeczy? jeśli nie, to się nie odzywaj, bo ja to chociaż mam Panią
Nie masz kurwa nikogo, tak samo jak nie masz Pani w żabce której płacisz za zakupy, tak samo nie masz dziwki do której przychodzisz, jesteś kurde przegrywem życiowym wyższego stopnia xD
, do której mogę się poprzytulać i wyściskać. I co? Łyso Ci? Stać mnie na to.
Nie xD Mnie stać na dużo więcej 😂😂😂
P.S. A z tym ogarnianiem to Ty nie ogarniasz, mówi się, że nie ja to napisałem to tak jest, a Ty dalej swoje. Wiesz co, na co dzień jesteś dno a dziś dokonałeś odwiertu.
I jesteś tak nieogarnięty jak to tylko możliwe xD Jak cytujesz czyjąś odpowiedź to można ją normalnie edytować xD Ale po to jest link, żeby można było dojść do oryginału...
Hehehe jestem gupi, nie umiem w polski ani kobiety, jestem smutny, dajcie atencje bo jak nie to bede więcej spamu wysyłał xD
Sorry, musiałem xD

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Uwaga uwaga, omijać, użytkownika @luzik27, piszę wypowiedzi podszywając się za kogoś tak jak za mnie pisał dwukrotnie, psychicznie chory facet o ile jest prawdziwą osobą występującą w realu, być może właśnie to go podnieca przy tym waląc sobie konia, nie wiem i nie chcę tego do końca wiedzieć, innych oczernia a sam przykładem nie świeci, po prostu żal.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Uwaga uwaga, omijać, użytkownika @luzik27, piszę wypowiedzi podszywając się za kogoś tak jak za mnie pisał dwukrotnie, psychicznie chory facet o ile jest prawdziwą osobą występującą w realu, być może właśnie to go podnieca przy tym waląc sobie konia, nie wiem i nie chcę tego do końca wiedzieć, innych oczernia a sam przykładem nie świeci, po prostu żal.
No kurde, tego się nie spodziewałem:oops:
Właśnie przed chwilą pouczał mnie jak mam żyć, to teraz już nie wiem:unsure::eek:
A przecież go lubie i tak mu ufam:) Ty chyba nie mówisz tego powaznie maxis?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
To teraz jesteś w kropce 🤔Nie wiesz jak żyć 🤷
Już od rana dostałem mase wskazówek i poczułem się prawie jak Randomowy😊
Ale czar prysł bo w sumie dostałem kopa w dupę:(
Ale fajnie jest, że ludzie a nawet kobiety chcą Ci pomagać to miłe, kto by się tu tego spodziewał
Nawet jak tej pomocy nie potrzebujesz😜

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Ale fajnie jest, że ludzie a nawet kobiety chcą Ci pomagać to miłe, kto by się tu tego spodziewał
Wątpię żebyś potrzebował wskazówek, żyj swoim życiem 😎

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Uwaga, uwaga
Nie omijać użytkownika @maxis !
Ma ból dupy i potrzebuje atencji.
Poza tym nie radzi sobie z kobietami. I z życiem. W sumie chyba z mało czym se radzi 😂😂😂

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Nawet jak tej pomocy nie potrzebujesz😜
Abyś się tylko nie rozczarował tym, że tu kobiety chcą pomagać, więc ja wiem że to blef, że kobiety tu pomagają ,ale jak Ci to pomaga wmawiając tak sobie to tak rób tylko abyś potem się nie zdziwił.