• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Podważyłeś klarowność i rzetelność wypowiedzi "PaniTrycholog"
Jej wyważone i cenne wypowiedzi w tematach zjednały sobie uznanie moje i innnych użytkowników
Jest to jedna z użytkowniczek, kora unika szydzenia z mężczyzn. Jej nieco "profesorska" narrracja nie ma na celu deprecjację facetów, tylko raczej życzliwe porady;)
Zniechęcanie jej do udziału w dyskusji na forum może spowodować, że będziemy rozmawiać sami z soba ,co nie jest zbyt atrakcyjne:LOL:
Jest rzeczą oczywistą, że kobiety tutaj robią to na co maja ochotę. Zagadnienie to przewija się w innych wątkach i dalsze lanie nafty nie ma sensu
Ale Ty jesteś kurewsko oślepiony autorytetem kobiet - lubisz być uległy?

Dobrze gada, ale przyciśnieta do ściany nie radzi sobie z kontrą i jej rzeczowa konstrukcja się gubi

Widać po ostatniej wymianie zdań

Ale każdy ma swój autorytet😉

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Podważyłeś klarowność i rzetelność wypowiedzi "PaniTrycholog"
Jej wyważone i cenne wypowiedzi w tematach zjednały sobie uznanie moje i innnych użytkowników
Jest to jedna z użytkowniczek, kora unika szydzenia z mężczyzn. Jej nieco "profesorska" narrracja nie ma na celu deprecjację facetów, tylko raczej życzliwe porady;)
Zniechęcanie jej do udziału w dyskusji na forum może spowodować, że będziemy rozmawiać sami z soba ,co nie jest zbyt atrakcyjne:LOL:
Jest rzeczą oczywistą, że kobiety tutaj robią to na co maja ochotę. Zagadnienie to przewija się w innych wątkach i dalsze lanie nafty nie ma sensu
Zbyt mocne włażenie w dupę też odstrasza. Jak mawia klasyk, na wazelinie można się poślizgnąć.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Dobrze gada, ale przyciśnieta do ściany nie radzi sobie z kontrą i jej rzeczowa konstrukcja się gubi

To, że w uzasadnionych przypadkach przyznaję im rację świadczy o mojej uległości?
Nie mam żadnych autorytetów. Po za tym moim zdaniem autorytet nie ma płci.
Owszem, niektóre kobiety wręcz mnie oślepiają, chociaż nie jet to kurewskie oślepianie;)
Tak, jestem fanem kobiet:p;)

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
To, że w uzasadnionych przypadkach przyznaję im rację świadczy o mojej uległości?
Nie mam żadnych autorytetów. Po za tym moim zdaniem autorytet nie ma płci.
Owszem, niektóre kobiety wręcz mnie oślepiają, chociaż nie jet to kurewskie oślepianie;)
Tak, jestem fanem kobiet:p;)
Bardzo nie lubię jak napędza się błędne koło, kiedy sliniący się facet na kobietę tak ją gloryfikuje, że nie zdaje sobie sprawy z tego jak odrzucający jest

Dodając do tego małe ego własne

Twoją poprzednią wypowiedź można podsumować - i tak nie poruchasz

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Myślałem, że stoisz jednak wyżej niż takie płytkie teksty 🧐
To można powiedzieć o każdym xD Łapanie za słówka to sztuka, ale można ją zastosować na każdym 👌 Szczególnie jak ktoś ma nazwę 'manipulator' xD
Nie chodzi o autorytety, ale kto jak kto, ale wyżej wymieniona użytkowniczka forum zawsze charateryzowała się estetyką wypowiedzi, wyraża swoją opinię, nie wrzuca bezsensownych wiadomości i zazwyczaj odbywa się to spokojnie... W sumie aż mnie dziwi, że taki szum się zrobił 😶 Jakiś czuły punkt...?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Bardzo nie lubię jak napędza się błędne koło, kiedy sliniący się facet na kobietę tak ją gloryfikuje, że nie zdaje sobie sprawy z tego jak odrzucający jest

Dodając do tego małe ego własne

Twoją poprzednią wypowiedź można podsumować - i tak nie poruchasz
Jak Ciebie czytam moje ego po prostu szybuje w Komos😊

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Myślałem, że stoisz jednak wyżej niż takie płytkie teksty 🧐

To można powiedzieć o każdym xD Łapanie za słówka to sztuka, ale można ją zastosować na każdym 👌 Szczególnie jak ktoś ma nazwę 'manipulator' xD

Nie chodzi o autorytety, ale kto jak kto, ale wyżej wymieniona użytkowniczka forum zawsze charateryzowała się estetyką wypowiedzi, wyraża swoją opinię, nie wrzuca bezsensownych wiadomości i zazwyczaj odbywa się to spokojnie... W sumie aż mnie dziwi, że taki szum się zrobił 😶 Jakiś czuły punkt...?
Tak sądziłem, że ktoś złapie moją prowokację, nie sądziłem jednak, że będzie to użytkownik, o którym też miałem dobre mniemani

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Tak sądziłem, że ktoś złapie moją prowokację, nie sądziłem jednak, że będzie to użytkownik, o którym też miałem dobre mniemani
Dzięki 😅
Ale prowokacja, prowokacją, pamiętaj, że w słowie pisanym każdy sam sobie dobiera ton wypowiedzi 🤷 Czasami nie jest to aż tak oczywiste 😁 A chyba pierwszy raz widziałem przekleństwo w Twojej wypowiedzi, stąd moja zdziwienie 😂

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
xD Dobra wymówka... Ty za to, gdy jesteś przyciśnięty do ściany i nie masz nic mądrego więcej do napisania, to zawsze masz jedną wymówkę... Że specjalnie kogoś sprowokowałeś 🤣

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
xD Dobra wymówka... Ty za to, gdy jesteś przyciśnięty do ściany i nie masz nic mądrego więcej do napisania, to zawsze masz jedną wymówkę... Że specjalnie kogoś sprowokowałeś 🤣
Dlatego pisałem, że za słówka można łapać każdego, ale nie kojarzę, żeby manipulator wcześniej powoływał się na prowokacje 🧐 Dam raz zrobiłem to specjalnie na słynnego DonJuan 😂
Niemniej nie uważasz, że przyczepianie się kogoś o stały tekst w twoim wypadku nie jest trochę ironiczne? 😂😂😂

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
0df6f9d5d264ac5fc800c20b48034d40.gif

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Mam taki nick i nie ogarniasz, że prowokacja to moje drugie imię?
By zobaczyć kto jak reaguje, jakie ma słabe i mocne strony, by w ogólnym rozrachunku uczyć się więcej o społeczeństwie?

Niestety nie gramy w jednej lidze i Twoja analiza niczego mnie nie uczy