Chcę poczytać i sobie powyobrazać, aaaach.....;-DD
Uwielbiam też kiedy dziewczyna siada na mojej twarzy i się nią masturbuje , kiedy cała moja twarz jest mokra i cudownie pachnie podnieconą cipką... mmmmmmmm... bosko
Chcę poczytać i sobie powyobrazać, aaaach.....;-DD
To było pytanie do mnie?A ja lubię dłuuugo , na wszelkie sposoby... delikatnie i ostro , wbijać głęboko język i delikatnie muskać wargi , ssać nabrzmiałą łechtaczkę i tańczyć wokół niej języczkiem...
Piszesz się ?
![]()
Najpierw wącham , muskam koniuszkiem języka , delikatnie liżę wargi , pupę , uda...Chcę poczytać i sobie powyobrazać, aaaach.....;-DD
Wyobraź sobie jak się wypinasz mocno, chwytam Twoje pośladki, rozszerzam i zaczynam lizać od dołu do góry, delikatnie, powoli wsuwając język coraz mocniej i głębiej w dziurkę...Chcę poczytać i sobie powyobrazać, aaaach.....;-DD
No to w czym problemu.Czytając to wszystko nabrałam ochoty na to aby ktoś mnie wylizał![]()
Najpierw delikatny masarzyk rozluźnionym języczkiem , a później ostry atak , wbijanie języka głęboko...Chcę poczytać i sobie powyobrazać, aaaach.....;-DD
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Panowie pokazujemy swoje klaty | Seks fotki i filmy | 18 | |
L | Stopki rajstopki panie i panowie | Ogłoszenia | 0 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 21 | |
E | Panowie Panie czy zdarzyło się wam podglądać kogoś za młodych lat | Seks | 11 | |
A | Panowie bi | Seks | 42 |