To że ktoś trafi w totka nie znaczy że każdy wysyłający kupon trafia.Po prostu trafiłeś na desperatkę stanowiącą 0,00001% populacji, większość kobiet zna swoją wartość i nie da się wciągnąć w taką patologię w której ona jest na równi z nim.
??? Gdzie? Widziałeś kiedyś chociaż jedną taką?
Jak nie wierzysz w fakty to zrób prosty eksperyment. Zarejestruj się na jakimś portalu stworzonym tylko do szukania par jak samotny facet, sprawdź efekt. Potem jako kobieta. Jako facet dostaniesz może dwie wiadomości w tygodniu... i to od innych facetów. Jako kobieta dostaniesz dziesiątki albo i setki... dziennie. Pochwal się, gdzie te nachalne kobiety, stworzyłeś jakiś alternatywny wszechświat? xd
Sprawdź sam. Na roksie zdarzają się już często wybrzydzające na narodowość, na wiek, figurę. A to jeszcze nic przy np DZ gdzie często przed "tylko spotkania sponsorowane, jak cię nie stać to wypier..." bywa długa lista z punktami w stylu "musisz lubić kobiece kształty, bo jestem bbw", "musisz być inteligentny, bo jestem sapioseksualna", "musisz lubić robić minetę, bo ja to lubię" itd.