Nimfo wypowiadałam się dość obszernie, już w tym temacie
poszukaj post

Myślę że chyba każdy próbował z ciekawości normalna rzeczHmm próbowałeś sam połknąć swoją?
Czy ja wiem....Połykanie spermy jest najlepsze w całym seksie!![]()
@Nefer zgadzam się z TobąCzy ja wiem....![]()
Chyba się nie zgodzę. Są rzeczy sprawiające większą przyjemność.
![]()
Lubie sałatkę warzywną, kawę, czasami dobrego drinka.
Lubię dobre jedzonko, yerba mate i alkohol pod wszelką postacią
Pod każdą postacią ? A to ciekaweLubię dobre jedzonko, yerba mate i alkohol pod wszelką postacią![]()
Na przykład jakie?Czy ja wiem....![]()
Chyba się nie zgodzę. Są rzeczy sprawiające większą przyjemność.
![]()
No i by było bardzo dobrze, jakbyś połknąłGdyby nie pejcz, pewnie sam bym połknął wynik ostrego seksu.
No wiesz coKobiety sa nieobliczalne, bo to ani do ust ani na fryzurę, ani na twarz. A wiec dokąd z "ładunkiem" Do Banku Spermy?
To słabo podniecające, bądźmy szczerzy.No wiesz co, najlepiej na brzuch
Też to przerabiałem jak większość zresztą. Dlatego kwestię seksu powinno się zawsze omawiać na początku, żeby później nie było zbędnych przypałów i pretensji.Kobiety sa nieobliczalne, bo to ani do ust ani na fryzurę, ani na twarz. A wiec dokąd z "ładunkiem" Do Banku Spermy?
Może dla ciebie ale niektórych to bardzo podniecaTo słabo podniecające, bądźmy szczerzy.
"Niektórych" - słowo klucz, bo z reguły facetów kręci kończenie w kobiecych ustach właśnie.Może dla ciebie ale niektórych to bardzo podnieca![]()
No z tymi co byłam to obrzydzało kończenie w kobiecych ustach. Wiedzieli jak smakuje ich sperma i nie chcieli robić przykrościNiektórych" - słowo klucz, bo z reguły facetów kręci kończenie w kobiecych ustach właśnie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;) | Masturbacja | 130 | |
G | Połykanie spermy przypadkowemu :) | Seks | 219 | |
G | Połykanie własnej spermy - kobiety co sądzicie? | Seks | 69 | |
T | Zlizywanie spermy | Fetysze i perwersje | 18 | |
Z | Poszukiwana Pani, którą podnieca fetysz spermy. | Fetysze i perwersje | 0 |