Fachowo to chyba nazywa się ekshibicjonizm
DokładnieFachowo to chyba nazywa się ekshibicjonizm
Ale jak Ty byś z niej zerwał ręcznik, to byś był zbokSam, żebym pokazywał tak po prostu bez sexu to sobie nie przypominam, ale kiedyś byla u mnie kolezanka/sąsiadka(dziewczyna znajomego). Ja w tym czasie poszedlem sie szybko wykąpać. Wyszedlem z kąpieli owinięty ręcznikiem, zeby wziąć ciuchy a ona zerwala ze mnie ten ręcznik. zapytalem co robi a ona, ze chciala tylko zobaczyć jakiego mam mowila tez, ze mnie podglądała jak sie jak kąpałem i ze mam fajny tylek. I na tym sie skonczylo moje "pokazywanie"
A nie miałem okazji, żeby sprawdzićAle jak Ty byś z niej zerwał ręcznik, to byś był zbok
Szkoda.A nie miałem okazji, żeby sprawdzić
Mi to kiedyś młodsza kuzynka jak u mnie nocowała to jak rano przechodziłem koło niej do toalety a rano to twardy jak skała.zlapala mnie za bokserki zapytala czy może zdjąć bo nie widziała na żywo twardego fiuta a mnie się nie wstydziMnie się zdążyło pokazać paret razy kutasa innym laseczką, parę razy w saunie jak byliśmy że znajomymi, raz szwagierce wyciągnąłem jej kutasa bo go chciała zobaczyć i podotykac, a raz jedna znajoma, jak byliśmy nad jeziorkiem to sama zdjęła mi spodenki żeby zobaczyć kutasa i się jej spodobało
Aj tam, się będziesz wzbraniał, daj im poznać Twojego kokoska, anonimowo czy nieA ja mam taki szalony pomysł, żeby wysłać paru koleżankom fotkę swojego sprzętu, ale anonimowo. Że niby przez przypadek, pomyliłem numery, czy tam konta na fejsie itd. i fajnie by było jak by któraś odpisała z zainteresowaniem. Tylko ciężko, żeby to było anonimowe i wiarygodne
Predzej bym mając dobry feeling z koleżankami po prostu zaproponował, czy by chciały zobaczyc, ocenićA ja mam taki szalony pomysł, żeby wysłać paru koleżankom fotkę swojego sprzętu, ale anonimowo. Że niby przez przypadek, pomyliłem numery, czy tam konta na fejsie itd. i fajnie by było jak by któraś odpisała z zainteresowaniem. Tylko ciężko, żeby to było anonimowe i wiarygodne
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Kogo kręci pokazywanie sobie na snapie? | Seks | 2 | |
K | Pokazywanie Żony | Fantazje erotyczne | 31 | |
S | Pokazywanie się w seksownej bieliźnie | Fantazje erotyczne | 12 | |
T | Pokazywanie koledze bielizny swojej żony | Seks | 5 | |
A | Pokazywanie zdjęć znajomemu | Fantazje erotyczne | 54 |