Raz piłam ze znajomym i się mu wyglądałam, że chciałam zawsze zobaczyć penisa bez napletka. Pech lub szczęście chciało że on akurat był obzezany, nie wiele myśląc wyciągnął swojego kutasa i się dowiedziałam jak wygląda.
Lubie sobie pokopać@strapiony aleś wykopalisko zrobił. Tamten nick jest już dawno skasowany.
nie wiem jako to ma cel, skoro teoretycznie tamta osoba nie odpowieLubie sobie pokopać
Jestem pewien,iż żaden mężczyzna nie zdecyduje się na cokolwiek z brudną,zapoconą ,cuchnącą kuciapą,może jeszcze z przeżartym gaciami i jakimiś upławami.Jedną rzecz jeszcze dodam. To, że mi zdarzyła mi się taka sytuacja, nie znaczy, że specjalnie mam ochotę oglądać czyjeś śmierdzące siuśkami i potem siury.
Ano,taki akurat mam fetysz.nie wiem jako to ma cel, skoro teoretycznie tamta osoba nie odpowie
zaczepianie osób które nie wiedzą i kompletnie nic z tym nie zrobią? No tak, w sumie to bezpieczne.Ano,taki akurat mam fetysz.
Zapraszam privJa bym chciała, żeby jakiś kolega mi pokazał sztywnego kutasa
Jak to możliwe że do tej pory nie widziałaśJa bym chciała, żeby jakiś kolega mi pokazał sztywnego kutasa
Po tym poście pewnie zobaczy dużo. Mam tylko nadzieję, że będziecie ją grzecznie pytać zanim ją zasypiecie zdjeciamiJak to możliwe że do tej pory nie widziałaś
Mówisz o sobie z tym wysyłaniem zdjęć? Ja nigdy nie wysłałem obcej osobie i nie zamierzam, ale z pewnością tutaj takich nie brakujePo tym poście pewnie zobaczy dużo. Mam tylko nadzieję, że będziecie ją grzecznie pytać zanim ją zasypiecie zdjeciami
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Kogo kręci pokazywanie sobie na snapie? | Seks | 2 | |
K | Pokazywanie Żony | Fantazje erotyczne | 43 | |
S | Pokazywanie się w seksownej bieliźnie | Fantazje erotyczne | 12 | |
T | Pokazywanie koledze bielizny swojej żony | Seks | 5 | |
A | Pokazywanie zdjęć znajomemu | Fantazje erotyczne | 63 |