To bardzo zależy od sytuacji i od samej kobiety. Wypowiem się za siebie. Mi aż wilgotno się zrobiło i bardzo się podnieciłam kiedy szłam do pracy i idąc na skróty, mijałam duży krzak, gdzie widziałam faceta, który był za potrzebą. Wpakowałam się prawie na niego. Miał bardzo dużego, obrzezanego i całego na zewnątrz. Zamurowało mnie i stałam tak patrząc się na jego penisa. Jego chyba też zamurowało, bo również się nie ruszył. Gdy się ogarnęłam, z uśmiechem go przeprosiłam. On wpierw z dużymi oczami, potem tylko wzruszył ramionami i powiedział, że nic się nie stało. To, że on sam był przystojny, ładnie pachniał, plus jego sprzęt spowodowały we mnie fantazje seksualne typu, że był to jedyny nieznajomy w życiu z którym chętnie bym się pokochała. Zaznaczam, że to była tylko taka fantazja no i na dodatek widać było, że miał obrączkę. Przyznam się, że dana sytuacja tak mnie nakręciła, że przez cały dzień myślałam i wspominałam jego przyrodzenie. W domu musiałam sama się zadowolić zabawkami, fantazjując przy okazji o niespodziewanym penisie
Co do innych kobiet, to znając moje koleżanki to pewnie każda inne ma na ten temat zdanie.