• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Po prostu slabo się starasz .

A twuj mini jak paznokiec szacun kobieta obcinala by ci paznokcie.
Dziewczyno. Ile masz lat? Piszesz z takimi bykami, że tego, co napisałaś, nie da się czytać. Pisze się "twój" , a nie "twuj". Nie chodzi mi tylko o ten wpis. Prawie w każdym ci się to przytafia. Może zamiast bzykaniem koleżanek , warto zająć się nauką języka polskiego? Taka drobna sugestia.

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Dziewczyno. Ile masz lat? Piszesz z takimi bykami, że tego, co napisałaś, nie da się czytać. Pisze się "twój" , a nie "twuj". Nie chodzi mi tylko o ten wpis. Prawie w każdym ci się to przytafia. Może zamiast bzykaniem koleżanek , warto zająć się nauką języka polskiego? Taka drobna sugestia.
Też siedziałem przed kompem parę minut i zastanawiałem się, co ona tam wyrzeźbiła. Nie mówiąc już o braku jakiejkolwiek interpunkcji

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Niech Sobie słownik spenetruje...może być podwójnie...;)

Hajks3

Seks Praktykant
Czuć. W naszym związku podwójna penetracja to mąż i wibrator lub dildo. Mąż czuje te zabawkę gdy jest w mojej drugiej dziurce.
No tak też właśnie słyszałem, ale wydaje mi się że podczas takiej akcji to w ogóle nie przeszkadza. A dla ciebie to pewnie rozkosz nie do opisania co?