Ja marzę o podwójnej penetracji. Seks z dwoma mężczyznami to moja największa seksualna fantazja. Kilka lat temu przeżyłam swój pierwszy i jak dotąd jedyny trójkąt z dwoma mężczyznami ale bez podwójnej penetracji. Było to z moim facetem i jego kolegą, wszyscy długo znaliśmy się. Była to raczej delikatna wersja trójkąta, kochali się ze mną po kolei, a loda robiłam tylko mojemu. Mój facet kontrolował przebieg spotkania. Kiedyś dawno temu wspomniałam mu o mojej fantazji i jakiś czas później zorganizował spotkanie we trójkę, chciał pomóc w spełnieniu mojej fantazji. Ale wyszedł z tego pokiereszowany psychicznie. Chyba tylko ja i kolega mieliśmy z tego frajdę, mój facet ciężko to zniósł. Poza tym czułam się dość skrępowana bo dobrze ich znałam. Od tamtej pory prawie w ogóle nie ma tego tematu. Z mojego doświadczenia wiem, że lepiej realizować śmiałe fantazje z obcymi osobami. Cały czas marzę o dzikim seksie z dwoma obcymi facetami, bez żadnych zahamowań. Pragnę być cudownie wypełniona w obie dziurki. Uwielbiam oglądać filmy w kategorii threesome mfm. Już sama myśl o tym, że pieprzyłyby mnie dwa twarde kutasy, powoduje, że przechodzą mnie ciarki.