Ano właśnie ! Warzywa są dobre, bo można z nich potem zrobić sałatkę !"A czy można mówić o podwójnej penetracji , jeśli kobieta sama robi sobie dobrze ?
A zatem, jak w cipkę włożę sobie ogórka szklarniowego a w dupkę marchewkę to to też będzie podwójna penetracja ?"
Nie kochana. To będzie surówka
Mamo, czemu ta sałatka jest taka słona i pachnie śledziem?Ano właśnie ! Warzywa są dobre, bo można z nich potem zrobić sałatkę !
A czym się mierzy procentowość hetero?Słyszałam, nie pamiętam gdzie, że to zabawa nie dla facetów 100% hetero. W dwie dziurki jednocześnie podobno czują drugiego kutasa. A po za tym potrzebna jest synchronizacja ruchów by kutasy nie wypadały.
Bo to sałatka śledziowa,Mamo, czemu ta sałatka jest taka słona i pachnie śledziem?
No podobno jest czuć, ale faceci wtedy się skupiają na tym żeby jak najlepiej spenetrować dziurkę w której są i wtedy to schodzi na drugi plan.Słyszałam, nie pamiętam gdzie, że to zabawa nie dla facetów 100% hetero. W dwie dziurki jednocześnie podobno czują drugiego kutasa. A po za tym potrzebna jest synchronizacja ruchów by kutasy nie wypadały.
tak bedzie ale musisz wrzucic zdejcia. Bez zdjec sie nie liczy. A tak w ogole to po co ten weganizm? Nie lepiej wsadzic tam sobie cos miesistego?A zatem, jak w cipkę włożę sobie ogórka szklarniowego a w dupkę marchewkę to to też będzie podwójna penetracja ?
Czuć. W naszym związku podwójna penetracja to mąż i wibrator lub dildo. Mąż czuje te zabawkę gdy jest w mojej drugiej dziurce.No podobno jest czuć, ale faceci wtedy się skupiają na tym żeby jak najlepiej spenetrować dziurkę w której są i wtedy to schodzi na drugi plan.
to jak zmierzyles tę heterowosc sobie?A czym się mierzy procentowość hetero?
Ja jestem w 100 procentach hetero i jakoś mi kutas w drugiej dziurce nie przeszkadzał.
Chyba raczej nie możliwePodstawa trójkąta jest nie dotknąć penisami kolegi
A penisa koleżanki .Podstawa trójkąta jest nie dotknąć penisami kolegi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Podwójna penetracja | Ogłoszenia | 0 | |
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 12 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
M | Podwójna penetracja | Seks | 43 | |
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 |