• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podwójna penetracja

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Już ponad rok toczy się ożywiona dyskusja o podwójnej penetracji a nikt nie pokusił się o określenie co to takiego ! 😄
Całe szczęście, że Evela.88 zwróciła się z pytaniem do kobiet przez co uprościła nieco problem, bo odpadła kwestia podwójnej penetracji podczas seksu dwóch lub więcej mężczyzn ( bez udziału kobiet ) ale być może także tylko jednego, który sam robi sobie dobrze.
Swoimi doświadczeniami o podwójnej penetracji mają podzielić się panie Wprawdzie panowie nie zwrócili na to uwagi i bardzo chętnie opisują swoje doświadczenia ale nic nie szkodzi. Mam nawet wrażenie, że w temacie podwójnej penetracji mają o wiele więcej doświadczenia aniżeli panie.🤤

Skupmy jednak się na kobietach .
Mnie osobiście podwójna penetracja kojarzy się z sytuacją, kiedy dwóch mężczyzn jednocześnie wkłada swoje penisy do pochwy jednej kobiety. Abyście sobie nie pomyśleli sobie o mnie nie wiadomo co, to informuję, że nie praktykowałam ale oglądałam. Od tego czasu mam taką fantazję , aby spróbować ale raczej będzie to fantazja niespełniona.
Podwójna penetracja będzie też wtedy, kiedy jeden posuwa mnie w cipkę a drugi w dupkę. No ale są kolejne warianty - jeden w usta a drugi w cipkę albo w pupkę itd.
Jeśli mówimy o kobietach, to wszystkie opisane powyżej sytuacje mogą też się oczywiście zdarzyć , jeśli seks uprawiają trzy panie bez udziału panów i używają sztucznych penisów.

A czy można mówić o podwójnej penetracji , jeśli kobieta sama robi sobie dobrze ?
A zatem, jak w cipkę włożę sobie ogórka szklarniowego a w dupkę marchewkę to to też będzie podwójna penetracja ? 🥒🥕

"A czy można mówić o podwójnej penetracji , jeśli kobieta sama robi sobie dobrze ?
A zatem, jak w cipkę włożę sobie ogórka szklarniowego a w dupkę marchewkę to to też będzie podwójna penetracja ?"

Nie kochana. To będzie surówka 😁👍

Kobieta

Wednesday

Seks Praktykant
Słyszałam, nie pamiętam gdzie, że to zabawa nie dla facetów 100% hetero. W dwie dziurki jednocześnie podobno czują drugiego kutasa. A po za tym potrzebna jest synchronizacja ruchów by kutasy nie wypadały.

Kobieta

psotka

Cichy Podglądacz
"A czy można mówić o podwójnej penetracji , jeśli kobieta sama robi sobie dobrze ?
A zatem, jak w cipkę włożę sobie ogórka szklarniowego a w dupkę marchewkę to to też będzie podwójna penetracja ?"

Nie kochana. To będzie surówka 😁👍
Ano właśnie ! Warzywa są dobre, bo można z nich potem zrobić sałatkę ! 🍲

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Słyszałam, nie pamiętam gdzie, że to zabawa nie dla facetów 100% hetero. W dwie dziurki jednocześnie podobno czują drugiego kutasa. A po za tym potrzebna jest synchronizacja ruchów by kutasy nie wypadały.
A czym się mierzy procentowość hetero?
Ja jestem w 100 procentach hetero i jakoś mi kutas w drugiej dziurce nie przeszkadzał.

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Myślę że zdania sa podzielone ja uważam ze sex podczas kturego partnerka jes .... Jest super ale nie wszystkim to sie podoba albo pasuję bylismy z para partnerka owszem dwuch ale jednemu lodzika drugi jedna lub druga dziurka inna para na calosc zależy od gustu upodobań sama bylam z trzema bylo super bo panowie nie pieski wiedzeli co robić aby mnie i siebie zadowolic