Pewnie nie jedna żona by tak chciała być oddana na całą noc innemu .Mam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .
Pewnie nie jedna żona by tak chciała być oddana na całą noc innemu .Mam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .
To już nie podwójna, a potrójna penetracjaMam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .
Oni czy ty dasz radę?Mam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .
Skoro podnosisz ten temat to rozumiem że masz doświadczenia w tej kwestii??Co sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Sex to sex każdy ma jakies fantazje u mnie jest tak lubie jak mnie rozbieraja a mąż patrzy i robi fotki jego wzrok jak biore parę grubych do buzki albo jak wchodza we mnnie a mąż patrzy jak tryskaja mi na twarz.To już nie podwójna, a potrójna penetracja
To musi być cudowne doznanie.Sex to sex każdy ma jakies fantazje u mnie jest tak lubie jak mnie rozbieraja a mąż patrzy i robi fotki jego wzrok jak biore parę grubych do buzki albo jak wchodza we mnnie a mąż patrzy jak tryskaja mi na twarz.
A jak to jest ogólnie w związku tak żyć? Jesteście małżeństwem i nie ma między wami klutni żadnych przez to? Chciałbym by moja żona tak robiła i od roku nakłaniam ale ona twierdzi że tylko by widziała rozwód po tymSex to sex każdy ma jakies fantazje u mnie jest tak lubie jak mnie rozbieraja a mąż patrzy i robi fotki jego wzrok jak biore parę grubych do buzki albo jak wchodza we mnnie a mąż patrzy jak tryskaja mi na twarz.
Czekamy na opis jak Wam poszłoMam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .
Tak ale nie zawsze zależy od partneruw jak komus zależy tylko żeby jak piesek zalicziczyc to nie polecam .To musi być cudowne doznanie.
Nukt nie jest za stary. Ja jestem tez niemłoda a często biorą mnie z obu końcówJa ponoć jestem za stary
I to jest zajebisteNukt nie jest za stary. Ja jestem tez niemłoda a często biorą mnie z obu końców
Była kiedyś jakaś sytuacja, jakiś problem, sprawa, której nie przeżyłeśMiałem,kiedyś jedna sytuację w życiu,gdzie wraz z kolegą,kobieta była podwójnie penetrowana. Plus jeden był taki,że miała ciasną cipkę i ciasny tyłeczek.
Niechcialam nikogo no wiecie ale mi lepiej ze starszymi maja to cos w sobie mlodzi tylko aby zaliczyc jak facet daje z siebie wszystko to i ja potrafię się odwdzienczyc.Nukt nie jest za stary. Ja jestem tez niemłoda a często biorą mnie z obu końców
Scat.Była kiedyś jakaś sytuacja, jakiś problem, sprawa, której nie przeżyłeś
Już ponad rok toczy się ożywiona dyskusja o podwójnej penetracji a nikt nie pokusił się o określenie co to takiego !Co sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 12 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
M | Podwójna penetracja | Seks | 43 | |
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 | |
T | Penetracja na chwilkę - bez kontynuacji | Seks | 1 |