• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Również dodam no i super bo domyślam się że są osoby, które mogą to lubić ale są to wyjątki a jak wiadomo wyjątki potwierdzają regułę.

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
Moja pare lat temu nieśmiało wyraziła chęć na dwa penisy. Przyjąłem że chodzi o dildo. Po kilku latach od kupna zabawki miała pierwszy raz. Robilem jej dobrze i chyba bylo ok sadzac po reakcjach..

Niedługo u nas nadejdzie dzień DP. W powietrzu wisi taka niepisana umowa.

Czasem potrzeba kilku lat zeby się otworzyć i normalnie pogadać o potrzebach. Pewne jest to,ze jak nikt nie zacznie rozmowy, czasem nawet na siłę, to nigdzie się nie dojdzie.

Macie jakieś pomysły na pierwszy raz? Dobrze jakby to wyszło "szałowo". Ale łatwo w sensie technicznym a kosmicznie pod względem emocji i doznań. Najgorzej to ugryźć więcej niż można zjeść - czyli mniej znaczy lepiej.

Aha. Nie interesują mnie trójkąty i inna geometria. To ma pozostać w parze. Wszystkie zabawki dozwolone- tu nie mam problemu.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Czasem potrzeba kilku lat zeby się otworzyć i normalnie pogadać o potrzebach. Pewne jest to,ze jak nikt nie zacznie rozmowy, czasem nawet na siłę, to nigdzie się nie dojdzie.
To prawda. I mam nadzieję że Wam wszystko się ułoży.
Chociaż... Nieraz można czekać wiele, wiele lat i mimo że oboje macie świadomość tego co Was podnieca, czego pragniecie, może to nie dojść do skutku. Ale...nie chce Ci podcinać skrzydeł. Skoro ona o tym marzy, Ty też, to bądź cierpliwy i nie rób nic na siłę.
Ps. I nie wymyślaj... Po prostu przyjdzie na to odpowiedni dzień, chwila

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
Uklada sie dobrze. Ja nie narzekam a raczej sie chwalę. Tylko nie wiem jak bezpiecznie zacząć taka zabawe, żeby zapał nie opadł za szybko.

Kobieta kiedyś zarzuciła temat ze chciałaby dwa siusiaki i tak po dluzszym w sumie czasie temat wrocil. Byl juz "sex" z dildo i zatrzęslo nogami :) nie wiem czy z przyjemnosci czy z emocji, ale ewidentnie się podobało.

Ostatnio wyszlo ze obojgu nam pasują klimaty bdsm. Jest rozwojowo. Pewnie tak jak u wielu par. Powolutku idziemy do przodu. Niesmialo odnajdujemy sie. elektryka jest w powietrzu.

Najważniejsze to zaryzykować i się odezwać w temacie.

Mężczyzna

riczi1973

Seks Praktykant
Uklada sie dobrze. Ja nie narzekam a raczej sie chwalę. Tylko nie wiem jak bezpiecznie zacząć taka zabawe, żeby zapał nie opadł za szybko.

Kobieta kiedyś zarzuciła temat ze chciałaby dwa siusiaki i tak po dluzszym w sumie czasie temat wrocil. Byl juz "sex" z dildo i zatrzęslo nogami :) nie wiem czy z przyjemnosci czy z emocji, ale ewidentnie się podobało.

Ostatnio wyszlo ze obojgu nam pasują klimaty bdsm. Jest rozwojowo. Pewnie tak jak u wielu par. Powolutku idziemy do przodu. Niesmialo odnajdujemy sie. elektryka jest w powietrzu.

Najważniejsze to zaryzykować i się odezwać w temacie.
ten pierwszy krok , jak ważny jest w osiągnięciu swojego wymarzonego celu , ale coś jeszcze blokuje ten malutki kroczek niby mały ale czegoś brakuje, odwagi

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
No na okazję. A jak już będzie okazja to i klimat musi być. Tak z marszu to nie ten etap związku juz chyba.

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
No przy podwójnej penetracji z dildem to chyba nie tylko fantazja potrzebna. Technicznie to jest trudne z tego co widziałem na filmach.

Upierdliwe pilnowanie dildo zeby był na miejscu i jeszcze machac dupa przy tym.
oczywiście, potrzeba czasu to zrozumiałe i fantazji

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Rozważania o podwójnej penetracji.mnie nie dotyczą, bo jestem niski. Nie muszę się nawet zastanawiać, czy w obecności przystojniaka bym miał erekcję.

Mężczyzna

riczi1973

Seks Praktykant
No przy podwójnej penetracji z dildem to chyba nie tylko fantazja potrzebna. Technicznie to jest trudne z tego co widziałem na filmach.

Upierdliwe pilnowanie dildo zeby był na miejscu i jeszcze machac dupa przy tym.
uczymy się cały czas , technika jest ważna a szczególnie za pierwszym razem pomieści się fantazji myśleć o przyjemności którą można dać komuś i sobie, też oglądam filmy i fantazjuję w trójkącie to piękne przeżycie, odstawić na bok myśli że coś może być nie tak że dildo że stres że ktoś może być lepszy, trzeba dążyć do celu a szczególnie że myślicie o tym , i myślę że spodoba się Wam , pomyślci, nie warto uciekać i tylko fantazjować

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz
ja nie fantazjuje o trójkątach. Chyba oberwalbym łeb wszystkim obecnym.

Najbardziej mnie interesuje jak nie spieprzyć sprawy przy podwójnej penetracji wlasnie z dildem. My chyba mamy ustalone ze przyjemność i perwersja moze tez iść z zabawek.

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Mam już ochotę plan na święta będę prezentem dla trzech koleguw męża czy dadzą rade taki plan a co wyjdzie .