• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie

Mężczyzna

rob_1979

Nowicjusz
A ja chętnie oglądam bez podglądania. Idzie lato tyle suczek z brzuszkami na wierzchu. Wczoraj wskoczyłem do WC w pociągu żeby szybko strzelić pamięciówkę...

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Może nie podglądałem ale podsłuchiwałem. Kiedyś do mnie i do mojej byłej przyjechał jej kuzyn ze swoją dziewczyną. Ten kuzyn z dziewczyną nie mieszkali jeszcze ze sobą...więc jak dostali wspólne spanie w salonie, to chyba łatwo się domyślić co było ;) .

Starali się być cicho, ale z sypialni słyszałem jej ciche westchnięcia, które jednoznacznie wskazywały co się dzieje. Rano znalazłem pozrzucane bombki z choinki która stała niedaleko materaca :).

Kobieta

Frytka69

Podrywacz
Może nie podglądałem ale podsłuchiwałem. Kiedyś do mnie i do mojej byłej przyjechał jej kuzyn ze swoją dziewczyną. Ten kuzyn z dziewczyną nie mieszkali jeszcze ze sobą...więc jak dostali wspólne spanie w salonie, to chyba łatwo się domyślić co było ;) .

Starali się być cicho, ale z sypialni słyszałem jej ciche westchnięcia, które jednoznacznie wskazywały co się dzieje. Rano znalazłem pozrzucane bombki z choinki która stała niedaleko materaca :).
Fajna historia:)i to normalne że ludzie to robią w różnych miejscach, każdy jest człowiekiem.
Ja jak odwiedzałam koleżanki na akademikach to często były "przesuwane meble"na początku myślałam że faktycznie tak jest dopiero koleżanki mnie uświadomiły jak często się to dzieje 🤣🤣