• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Lubię podglądać jeśli nadąży się taka okazja i nie przeszkadza mi jeśli ktoś podgląda mnie np podczas opalania czy na basenie pod natryskiem lub w każdej innej sytuacji w której jestem cały nago

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
U mnie w pracy jest taka jedna koło 30. Zgrabny tyłeczek, niewysoka. Czasem przychodzi i się nachyla przybytkach kolegów to wymówkami. Udaje że nie podglądam🤣🤣 Ale zlapalbym za poslad👍 Jak przyjdzie do mnie i się nachyla to zaglądam wiadomo gdzie. Ma małe piersi B może nawet A. Ale takie mnie właśnie kręcą.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Lubię podglądanie i lubię dawać się podglądać, ale choć nagrywanie albo zdjęcia mnie kusiło to nie robię, to musi być ten moment i chwila żeby był efekt, a ślęczenie później przy kompie i odtwarzanie sytuacji to słabe, no i w końcu jest ryzyko że materiał gdzieś sie zagubi.

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Akurat sytuacja jest inna, pomimo wielu rozmów, próśb i co tylko innego, żona po prostu się wstydzi, nie chce żebym ja oglądał nago, mimo że nieraz jej mówiłem że uwielbiam oglądać jej ciało i każdy kawałek jest dla mnie idealny. Nawet się nie przebiera przy mnie. Próbowałem wszystkiego i nie chce zmienić podejścia..
Ja to rozumiem. Z moją aktualną dziewczyną tak mam. Prysznic każdy z osobna, choć w poprzednich związkach było normą, że jeden drugiemu potrafił wejść i się dołączyć do kąpieli, a że potem wychodziło dzikie rżnięcie to już jakby norma. Teraz... nuda to mało powiedziane...