Bardzo chętnie się dołączęMoże wejdziemy w nią we dwoje?
Trzeba chyba zmienić partnerkę?Ja to rozumiem. Z moją aktualną dziewczyną tak mam. Prysznic każdy z osobna, choć w poprzednich związkach było normą, że jeden drugiemu potrafił wejść i się dołączyć do kąpieli, a że potem wychodziło dzikie rżnięcie to już jakby norma. Teraz... nuda to mało powiedziane...
Już się czasami człowiek zastanawia, czy coś tu nie spier... zepsuło się za bardzoTrzeba chyba zmienić partnerkę?
W jakim wieku mama i siostra?Ja podglądam mamę i siostrę
To znaczy kiedy? Jak?Ja podglądam mamę i siostrę
A co by było, jakby się dowiedziały?Ja podglądam mamę i siostrę
Uwielbiam podglądać gdy ktos się kąpię. Ale też lubie być ogladana gdy chodzę nagoLubicie podglądać, szpiegować? Nagrywać z ukrycia ?
Mnie to podnieca I często robię
a na kogo tak spoglądasz?Uwielbiam podglądać gdy ktos się kąpię. Ale też lubie być ogladana gdy chodzę nago
Czasem w "primark " w przymierzalni, stoję zupełnie nago i Odsłaniam zasłonę udaje że przymierzam cośCzęsto zdarza się że nawet jeszcze w przebieralni zaglądam obok
Mogę zamiast niej? Dwa kutasy prosto w cipke, razem ocierają się o siebie i zalewają mnieMoże wejdziemy w nią we dwoje?
chętnie bym ten primark odwiedziłMogę zamiast niej? Dwa kutasy prosto w cipke, razem ocierają się o siebie i zalewają mnie
Ja również, podeślesz na priv?Chętnie zobaczyłbym więcej jej zdjęć
Chetnie podgladne ;DUwielbiam podglądać gdy ktos się kąpię. Ale też lubie być ogladana gdy chodzę nago
Dobrze powiedziane. Tym niemniej, "granice" są zawsze dość płynne, a więc czasem, gdy popłyną głębiej, doznanie może być mocniejszeVoyeryzm jest dość ekscytujący, oczywiście taki który nie narusza pewnych granic wobec „podgadanej” osoby. Wersją soft jest tu przypadkowe podpatrzenie jakieś sytuacji: odsłonięty dekolt przy schylaniu, wystający skrawek bielizny czy „wpadka” w wspomnianej przebieralni.
Ja przyznam się, że lubię podejrzeć swoją Żonę właśnie jak się przebiera (np. jako odbicie w lustrze), lub w galerii handlowej jak przymierza ubrania to odsuwam lekko kotarę pod pretekstem oceny jak wygląda. Jeśli uznać, że opalanie topless w ustronnym miejscu nie jest świadomym eksponowaniem na widok innych to tak, Żona była w ten sposób obserwowana ukradkiem
![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Fabuła,podglądanie, masturbacja | Fetysze i perwersje | 0 | |
A | Podglądanie żony przy... | Fantazje erotyczne | 16 | |
S | Podglądanie w Toalecie | Fetysze i perwersje | 8 | |
M | Podglądanie z ukrycia | Masturbacja | 35 | |
O | Podglądanie na żywo | Ogłoszenia | 0 |