Jak w temacie podglądaliście/łyście kogoś gdzieś ? Np sąsiadkę sąsiada albo np na zakupach w przymierzalni jakieś obce osoby lub gdzieś na basenie siłowni itp ?
ja bym chciał też kogoś podglądaćTeż nie podglądałam. Podnieca mnie fakt , że ktoś może zauważyć, wejść... A podglądać mogła bym inną parę podczas seksu ... Taki prawdziwy naturalny sex bez skrępowania jest najlepszy
myślę, że to dużo daje sama świadomość, że ktoś Cię chce, ktoś Cię pragnie w tym momencieMnie też by podniecało, że ktoś mnie może podglądać...bardzo
Ja czasem patrzę wzrokiem po oknach sąsiadów czy takowego gdzies ktos nie uskutecznia, ale jakos mało aktywni sąsiedzi ;-))))Też nie podglądałam. Podnieca mnie fakt , że ktoś może zauważyć, wejść... A podglądać mogła bym inną parę podczas seksu ... Taki prawdziwy naturalny sex bez skrępowania jest najlepszy
Nio krzyczeć dla przekory tak poprostu czy sobie tak dogodzić by ich przekrzyczeć
Najlepiej jedno i drugie. Najpierw tak sobie dogodzic by ich przekrzycec a potem krzyczec dalej dla zasady wkur...zania somsiadow xD
Więc w czym problem ;-) pojęcz troszeczkę ;-)))Ostatnio cisza u sąsiadów więc nawet ciche pojękiwanie wzbudzało by zazdrość
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Fabuła,podglądanie, masturbacja | Fetysze i perwersje | 0 | |
A | Podglądanie żony przy... | Fantazje erotyczne | 16 | |
P | Podglądanie | Masturbacja | 43 | |
S | Podglądanie w Toalecie | Fetysze i perwersje | 8 | |
M | Podglądanie z ukrycia | Masturbacja | 35 |