Oczywiscie mozesz miec racje ze kobiety w klubach, niosa wieksze zagrozenie przenoszenia chorób zakaznych. Panie do towarzystwa wydają sie bardziej ułożone w tych kwestiach zawsze zostaje numer telefonów osób z którymi współzyły, te w klubach to nawet nie raz mogą nie pamietac z kim to robiły i co robiły. Liczba przypadków ludzi zakażonych z roku na rok rosnie dodac do tego imigracje (ukraina 4 razy wiecej zakazen wirusem HIV niz u nas) podejrzewam bedzie tego coraz wiecej, takze czasy o których mówisz wczesniej lata 80-90 były bardziej bezpieczne w kwestiach przygodnego seksu, nie sadzisz?Ja już gdzieś to napisałem.
A jaką mamy gwarancję, że kobieta poznana w klubie, czy innym miejscu rozrywki jest zdrowa? Są takie, które przed nami miały kilkunastu. To zawsze w jakimś stopniu jest "rosyjska ruletka"
Temat mozna rozwinąć pod kątem świadomości zagrożeń profesjonalistek i kobiet szukajacych przygodnego seksu i nie mam zadnej watpliwosci ze 80% osób swiadczacych takie usługi jest bardziej bezpieczna, jednak nie stanowi to ochrony dla jej klientów i to jest panowie klucz. Kazdy dba o wlasne bezpieczenstwo, a jak to juz jest odrebny temat. Wiec jestem ciekawy jak sie zabezpieczacie Maxis ma wyjebongo ale ok on chodzi do jednej kobiety wiec jakby nikomu innemu krzywdy nie robi i kazdy kto uprawia tylko seks z profesjonalistkami, bo one zawsze beda bardziej zabezpieczone od was ty sie zarazisz a ona bedzie zdrowa dlatego ze bedzie miała pakiecik szczepien ponadto bedzie na kuracji PrEP która daje jej ochrone przed zakazeniem wirusem HIV, a co z wami?
Jezeli panowie tu pisza ze chetnie liża im blache to nie jestem w stanie tego zrozumiec. Nie uwazacie ze za ta usługe to wy powinniscie pobierac oplate?
holly shit w co wy sie znowu wpakowaliscie