Faceci lecą na nowości,dlatego na rynku mamy tyle podróżniczek,nowe zdjęcia mogą też wzbudzić zainteresowanie,może się wydawać,że to ktoś nowy.
Ale to też ryzykowne zagranie,klient jeśli na zdjęciach widzi 25 letnią dziewczynę,a na miejscu spotyka 50 letnią babę to co robi? Ale odwraca się i idzie ale skorzysta i więcej nie wróci.
No właśnie, że to ktoś nowy tak pomyśli i da się naciąć taki klient jak go jakaś rozczarowała i co w takim razie zrobi, już może się na takie połakomić.
Zresztą w tym wszystkim, trzeba też mieć z tyłu głowy, że to wszystko zdjęcia, czy zakres usług, czy opis może być kantem aby kogokolwiek przyciągnąć na ten raz chociażby aby tylko kasę zarobić z pojedynczych klientów a nie z stałych.
Ja też jak pierwszy raz jak szedłem do profesjonalistki to tylko czekałem kiedy będzie zonk, w którym momencie, pomimo, że wiedziałem o pewnych rzeczach jak to działa z dopytywań znajomych, no całe szczęście na razie nic takiego nie wystąpiło, bo już dłuższy czas do jednej w tej samej profesjonalistki chodzę i uczciwie pracując, mnie przyjmuję.
W moim przypadku i przykładu, który podałeś z tą 50 letnią jakby na miejscu by się tak okazało, to po prostu bym zapłacił i bym wyszedł, taki jestem wybredny.