One lepiej dbają o higienę niż niejedna kobieta.Masz na myśli higienę?

One lepiej dbają o higienę niż niejedna kobieta.Masz na myśli higienę?
No ja w to wierzę, że tak właśnie jest, no przecież normalne dziewczyny/ kobiety nie lubią jęczuł, zresztą sama jesteś kobietą to wiesz to najlepiej.To, że Tobie się coś w życiu nie przytrafia, nie znaczy to, że inni mieli tak samo. Idąc tym tokiem rozumowania, wszystkie jęczuły miałyby pierwszy seks z prostytutką.
Co Ty opowiadasz. Mam kuzyna, który był zupełnym zaprzeczaniem faceta oprócz wyglądu. I co ? Znalazł swoją Panią, później drugą, a teraz ma trzecią.No ja w to wierzę, że tak właśnie jest, no przecież normalne dziewczyny/ kobiety nie lubią jęczuł, zresztą sama jesteś kobietą to wiesz to najlepiej.
Panów,o których piszesz to już teraz nie ma. Większość dziewczyn pracuje sama,na monitorowanym osiedlu,robiąc aferę sam Sobie napyta biedy. A to że nastawienie zmienia się po przekazaniu gotówki to inna rzeczNo dobra, ale przypuścić taką sytuację, przychodzi gościu do takiej, płaci i mu nagle mówi, że go nie obsłuży i co wtedy... gościu nic nie może zrobić, tylko wyjść, a nawet jakby nie chciał to siłą go odpowiedni Panowie wyprowadzą, przecież zdarzają się takie przypadki oszustw.
Dokładnie,dzisiaj bezpieczniejszy jest seks z Prostytutką niż ONS-emOne lepiej dbają o higienę niż niejedna kobieta.
O to Ty jeszcze mało o życiu wiesz. Nawet jeśli w moim przypadku jest to wszystko kant, to i tak już mam za sobą cudowne chwile z kobietą/ profesjonalistką tą bliskość czy nawet seks.Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że kobieta może dawać bliskość i seks przez godzinę, a potem następnemu.
Niedawno miałam nieprzyjemność randki z chłopakiem, który chyba właśnie doświadczenie zdobywał z prostytutką i zdawało mu się, że to był seks z kobietą. A potem seks z takim, to coś ohydnego.
Jak z ONS pójdziesz na żywioł to może być różnieDokładnie,dzisiaj bezpieczniejszy jest seks z Prostytutką niż ONS-em
To chyba ona nie miała innego wyjścia, albo Twój kuzyn śpi na pieniądzach, innych opcji nie widzę.Co Ty opowiadasz. Mam kuzyna, który był zupełnym zaprzeczaniem faceta oprócz wyglądu. I co ? Znalazł swoją Panią, później drugą, a teraz ma trzecią.
No właśnie, on nie jest bogaty. To taki typ cicha woda.To chyba nie miała innego wyjścia, albo śpi na pieniądzach, innych opcji nie widzę.
No to zostaje pierwsza opcja, nie miała wyjścia.No właśnie, on nie jest bogaty. To taki typ cicha woda.
Z tym, że jak wspomniałem na początku teraz ma już trzeciąNo to zostaje pierwsza opcja, nie miała wyjścia.
Nie. Mam na myśli mentalność klienta.Masz na myśli higienę?
A Ty myślisz, że choć jedna osoba tu wierzy w Twoje "Pamiętniki Dziwkarza Mnicha-Pustelnika" ???O to Ty jeszcze mało o życiu wiesz. Nawet jeśli w moim przypadku jest to wszystko kant, to i tak już mam za sobą cudowne chwile z kobietą/ profesjonalistką tą bliskość czy nawet seks.
Ja nawet do innych profesjonalistek nie chadzam, bo jednej jestem oddany, nie chcę jej zarazić od innych aby tylko pracy nie straciła, jak grać fair to wszystkich, nawet do profesjonalistki, do której chodzę, przecież nic złego mi nie zrobiła to ja też nie chcę jej krzywdy zrobić nie chcę.
Do prostytutki idzie się zazwyczaj w jednym celu.Nie. Mam na myśli mentalność klienta.
Zwykła wyrwana laska, ma jakieś oczekiwania od partnera i seksu, i ma prawo liczyć, że partner będzie chociaż próbował te oczekiwania zrealizować. Nawet jeżeli się nie uda, to już samo to daje kobiecie jakąś satysfakcję. I ta relacja jest dwustronna. Jak rozumiem, w relacji z prostytutką, to działa tylko w jedną stronę.
Tak, wybitnie mnie drażnią, ale jak widać kobiety są różne, bo znam obie strony opisanej przeze mnie sytuacji.No ja w to wierzę, że tak właśnie jest, no przecież normalne dziewczyny/ kobiety nie lubią jęczuł, zresztą sama jesteś kobietą to wiesz to najlepiej.
Dokładnie o to mi chodziłoJest ryzyko,że taki facet będzie miał roszczeniowe podejście do kobiet. Przykładowo: nie każda kobieta lubi robić loda a u Prostytutek to standard![]()
Problem w tym, że potem taki "doświadczony" na dziwce myśli, że tak jest normalnie.Do prostytutki idzie się zazwyczaj w jednym celu.
Zrobić co swoje. Czyli "rozładować zbiorniki"
....
Zaczynam np od pieszczot, przytulania i lizania. Zawsze pytam czy jej to pasuje, czy tak lubi..czy mocniej czy delikatniej. Pytam czy mogę używać ostrych słówek lub wyzwisk. Daje jej możliwość decydowania o pozycjach i finale, choć mam też swoje ulubione.OK. Może nie jestem w stanie ogarnąć układu prostytutka-klient i mam totalne niezrozumienie.
Jakie jej preferencje ???
Jesteś taka pewna? A skąd ta pewność? Byłaś? Korzystałaś?Jak coś ma w ofercie, to ma i bez względu, czy akurat ma ochotę, to odwala robotę zgodnie z umową.
Jest w tym coś. Każda lubi inaczej i inaczej to robi więc zgadzam się z TobąTak sobie pomyślałem (pół żartem pół serio), że zawsze chyba pierwszy seks z nową kobietą jest jak tracenie dziewictwa. Są duże emocje , a seks z każdą jest inny. To jak odkrywanie nowego lądu![]()
Niedobrze mi.Zaczynam np od pieszczot, przytulania i lizania. .....
I co? Odebrałeś kasę, czy pieprzyłeś chorą dziwkę?Tłumaczyła się i przepraszała, bo miała zły dzień pod względem zdrowotnym. A że jestem wyrozumiały i wrażliwy to nie nalegałem![]()
Po prostu on musi mieć szczęście w życiu i tyle.Z tym, że jak wspomniałem na początku teraz ma już trzecią
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Seks analny - pierwszy raz | Porady seksualne | 23 | |
|
|
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 237 | |
| K | Pierwszy seks analny a korek | Akcesoria erotyczne | 7 | |
| S | Długość związku, a pierwszy seks | Związki | 6 | |
| M | Po jakim czasie chodzenia pierwszy seks? | Pierwszy raz | 75 |