• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pękła gumka co robić?

sii

Biegły Uwodziciel
gonia napisał:
zreszta zaczelo sie od 14 latki ale chyba temat sie juz wyczerpal bo ona albo jest w ciazy albo nie jest i teraz to juz duzo sie nie zmieni w tym temacie ;/
sii jakbyś zauwayl Szarka tez o tym napisala,
Szarka napisał:
zaczelismy rozmowe na temat szkodliwosci antykoncepcji u 14-latki a skonczylismy u antybiotykow i substancjach E-pochodnych ....
[/quote]

tak tak a to jest dalsza czesc tego co ona napisala bo zaczelo sie od 14 latki ale chyba tetmat sie wyczerpal wiec jest o czyms innym - czyms co wyniklo z dyskusji jakby ci bylo tak trudno zrozumiec

,, to akurat jest w Twoim typie" - ty akurat mozesz sie poszczycic wiadomosciami na moj temat. skad ty je masz ? bo to ze ja wiem o roznych rzeczach jakie dzieja sie w moim otoczeniu to chyba nic dziwnego ale skad ty wiesz o mnie tyle rzeczy to jest doperio dziwne :|

ps. czemu od madzi nie oczekujecie zeby wskakiwala na google.pl i szukala potwierdzenia swojego posta ?

ps2. zreszta co ja sie bede klucic :F WY wiecie lepiej wszystko tzn ogolnie to chodzi o pania moderator ktora tak dobrze moderuje ze jak zalozylem nowy temat o muzyce to odeslala mnie do zamknietego tematu zebym sie wypowiedzial :D jak to milo nie ? a jej moderowanie konczy sie na granicy oceniania osob i nazywania ich zalosnymi i glupimi ( i nie tylko do mnie takie teksty padaly ) a ptoem gdzie sa ci ludzie ;x ? tyle ich jest a czemu nie pisza :F ? a jak ktos popelni gafe i sie mu to udowodni to nie raczy sie przyznac tylko dalej toruje sobie droge glupimi tekstami typu ,,gloopi ma zawsze szczescie" oh to chyba w TYPIE pani G. :lol: dobija mnie twoj brak kultury i szacunku dla innych . wysokie cenienie siebie za nic i pochopne ocenianie innych i chyba czas juz o tym napisac :O mnie to mozna upominac i innych ( jezeli to upominaniem mozna nazwac ) ale na siebie to nie laska popatrzec :>

zreszta co ja sie bede rozpisywal jestem zalosny , glupi , niedoinformowany i nigdy nie mam racji :lol: pozdro koncze dyskusje zeby wam zycie ulatwic bo pewnie uzeranie sie z takim zerem jak ja nie jest ciekawe. miej ,,wymiany" zdan :p

Szarka

Erotoman
sii - jestem osoba, zawsze chetna do dyskusji i NIGDY na tym forum NIKOGO wlacznie z Toba nie obrazilam, nie ponizalam ani tez nie uzylam obrazliwych slow, i ponownie powtarzam sie, nie uwazam siebie za wszystko-wiedzaca i juz nie raz Ci napisalam, ze jezeli nie mam racji przyznaje sie do tego, umiem tez przeprosic, co nie raz czynilam na tym forum.

A to, ze tu dyskutujemy i ja czasami chce znac zrodlo pewnych informacji to chyba dobrze ? Bo swiadczy o tym, ze podawane na tym forum informacje nie sa wyssane z palca, a inni userzy czytajac te posty, moga sie dowiedziec prawdziwych, a nie wymyslonych faktow.

Pozdrawiam.

marusiaczek

Cichy Podglądacz
w pierwszym miesiącu objawów raczej nie ma, także trzeba czekać. A na następny raz prezerwatywy kupuj na TU LINK BYŁ ALE SIĘ ZMYŁ tylko tam jakościowo sa idealne zamawiam tam już od roku i jeszcze nigdy mi się wpadka nie zdarzyła

Ostatnio edytowane przez moderatora:

cycuse

Cichy Podglądacz
Pozostaje wam tylko czekać na okres. A na następny raz proponuję zamawiać gumki na TU LINK BYŁ ALE SIĘ ZMYŁ. My z partnerką zamawiamy tam większą ilość już od roku i jeszcze nam nie pękła. Sklep na świetną jakość nie tylko prezerwatyw, ale również innych produktów np sztuczne pochwy i wibratory

Ostatnio edytowane przez moderatora: