jestes tak pusty i zalosny ze az szkoda slow na Ciebiesii napisał:no i co ? teraz mam szukac na google moze tych strob bo inaczej to bede ze klamie :lol:
sii napisał:no i co ? teraz mam szukac na google moze tych strob bo inaczej to bede ze klamie :lol:
gonia napisał:jestes tak pusty i zalosny ze az szkoda slow na Ciebiesii napisał:no i co ? teraz mam szukac na google moze tych strob bo inaczej to bede ze klamie :lol:
zanim cos czasem napiszesz to sie zastanow :>
sii napisał:ja tylko cytuje to co napisali w necie to kcialas to dostalas :lol:
sii napisał:zreszta nie wierze ze w dzisiejszej erze pieniadza i wielkich firm starajacych utrzymac na rynku ktos ci powie prawde. nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek z osoba na forum przeprowadzal jakiekolwiek badania na temat szkodliwosc i wplywu pigulek horm. na orgaznim takich i innych ludzi . pozostaje nie wierzy lub wierzyc lekarzom itd itd..
sii napisał:to tak jak z substancjami Epochodnymi, antybiotykami itp.......przeciez lekarz a w wiekszym procencie zawsze polecaja antybiotyk :> bo jest cacy 3 dni i jestes na nogach.......
sii napisał:tylko potem dziwimy sie ze ludzie umieraja na nowotwory np ._. kolega ze szkoy 18 lat rak jelita - jak poszedl do lekarza to mu powiedzial ze ma 3 miesiace zycia - i nagle olsniewa ludzi ze co to sie dzieje jak uwarunkowania genetyczne do nowotworow ma tylko 1/4 z tych co choruje
sii napisał:i pytanie koncowe : warto sie przejmowac ._.
sii napisał:to tak jak z substancjami Epochodnymi, antybiotykami itp.......przeciez lekarz a w wiekszym procencie zawsze polecaja antybiotyk :> bo jest cacy 3 dni i jestes na nogach.......
tylko potem dziwimy sie ze ludzie umieraja na nowotwory np ._. kolega ze szkoy 18 lat rak jelita - jak poszedl do lekarza to mu powiedzial ze ma 3 miesiace zycia - i nagle olsniewa ludzi ze co to sie dzieje jak uwarunkowania genetyczne do nowotworow ma tylko 1/4 z tych co choruje
pozostaje nie wierzy lub wierzyc lekarzom itd itd..
to tak jak z substancjami Epochodnymi, antybiotykami itp.......przeciez lekarz a w wiekszym procencie zawsze polecaja antybiotyk :> bo jest cacy 3 dni i jestes na nogach.......
sii jakbyś zauwayl Szarka tez o tym napisala,sii napisał:bo chodze do lekarza ? moja dziewczyna chodzi ? moj ojciec ? matka ? kupa znajomych z rodzina lub poza..? i wiem ze najczesciej dostaja antybiotyki na np angine ...ktora ja lecze w 3 dni bez zadnych antybiotykow :|. bo ogladam telewizje czasem :> ? tam tez maja wywiady statystyki i to nie tanie programy typu UWAGA TVN czy POD NAPIECIEM :F tylko jakie DISCOVERY itp
zreszta zaczelo sie od 14 latki ale chyba temat sie juz wyczerpal bo ona albo jest w ciazy albo nie jest i teraz to juz duzo sie nie zmieni w tym temacie ;/
Szarka napisał:zaczelismy rozmowe na temat szkodliwosci antykoncepcji u 14-latki a skonczylismy u antybiotykow i substancjach E-pochodnych ....
sii napisał:bo chodze do lekarza ? moja dziewczyna chodzi ? moj ojciec ? matka ? kupa znajomych z rodzina lub poza..? i wiem ze najczesciej dostaja antybiotyki na np angine ...ktora ja lecze w 3 dni bez zadnych antybiotykow :|. bo ogladam telewizje czasem :> ? tam tez maja wywiady statystyki i to nie tanie programy typu UWAGA TVN czy POD NAPIECIEM :F tylko jakie DISCOVERY itp
Snaker napisał:A wiecie co mnie najbarzdiej zaskoczyło w tym topicu...
Endriu jeszcze [Czw Cze 23, 2005 9:45 pm] pisał o tym czy rozpocząć współżycie ze swoją "ukochaną" troszcząc się o Nią.. a już [Sob Lip 16, 2005 10:59 pm] po nie całym miesiącu pisze że Ona jest "być może" w ciąży..
Wcześniej chwalony za rozsądek nawet nie posuchał bardziej dośwaidczonych (nie mówię tu o mnie) i starszych... Po co się wcześniej pytał skoro po kilku tygodniach robi to co uważał za "złe i nieodpowiednie na ten wiek"? Nie chcę tutaj prawić jakichś tam morałów... ale na drugi raz jeśli takowy będzie to się Endrju zastanów czy mówić"A", a robić "B" czy nie pytać i robić co uważasz... hormony buzują? Zostaje jeszcez samoobsługa...a z resztą to Twoje życie.. i Jej...
To po co chodzisz do lekarza skoro nie zgadzasz sie z jego metoda leczenia i sam wiesz lepiej ? jezeli Ci nie odpowiada - to zmien lekarza albo skonsultuj jego metody leczenia z innymi lekrzami, ja tak wlasnie robie.
chodzi o to ze to przyklady programow bazujacych na taniej sensacji tak jak gazety fakt i superexpress . z ktorych informacje nalezy dzielic na pol . a te z disv itp to raczej naukowe programyJeszcze nie slyszalam aby w programach typu UWAGA czy POD NAPIECIEM bylo cos na temat antybiotykow, te programy sa robione w innym celu - po co je przytaczasz jako przyklad ? Zauwazylam, ze podawanie przykladow cos niecelnie Ci wychodzi ...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Pękła nam prezerwatywa plemnikobójcza | Antykoncepcja | 20 | |
L | Co robić? | Seks | 1 | |
T | Żona a nowa znajoma, ... Co robić??? | Seks | 7 | |
W | Poszukuję dziewczyny żeby nauczyć się robić mimetke) | Ogłoszenia | 12 | |
B | Od kogo nauczyć się robić minetke | Porady seksualne | 4 |