sii jakbyś zauwayl Szarka tez o tym napisala,gonia napisał:zreszta zaczelo sie od 14 latki ale chyba temat sie juz wyczerpal bo ona albo jest w ciazy albo nie jest i teraz to juz duzo sie nie zmieni w tym temacie ;/
[/quote]Szarka napisał:zaczelismy rozmowe na temat szkodliwosci antykoncepcji u 14-latki a skonczylismy u antybiotykow i substancjach E-pochodnych ....
tak tak a to jest dalsza czesc tego co ona napisala bo zaczelo sie od 14 latki ale chyba tetmat sie wyczerpal wiec jest o czyms innym - czyms co wyniklo z dyskusji jakby ci bylo tak trudno zrozumiec
,, to akurat jest w Twoim typie" - ty akurat mozesz sie poszczycic wiadomosciami na moj temat. skad ty je masz ? bo to ze ja wiem o roznych rzeczach jakie dzieja sie w moim otoczeniu to chyba nic dziwnego ale skad ty wiesz o mnie tyle rzeczy to jest doperio dziwne :|
ps. czemu od madzi nie oczekujecie zeby wskakiwala na google.pl i szukala potwierdzenia swojego posta ?
ps2. zreszta co ja sie bede klucic :F WY wiecie lepiej wszystko tzn ogolnie to chodzi o pania moderator ktora tak dobrze moderuje ze jak zalozylem nowy temat o muzyce to odeslala mnie do zamknietego tematu zebym sie wypowiedzial jak to milo nie ? a jej moderowanie konczy sie na granicy oceniania osob i nazywania ich zalosnymi i glupimi ( i nie tylko do mnie takie teksty padaly ) a ptoem gdzie sa ci ludzie ;x ? tyle ich jest a czemu nie pisza :F ? a jak ktos popelni gafe i sie mu to udowodni to nie raczy sie przyznac tylko dalej toruje sobie droge glupimi tekstami typu ,,gloopi ma zawsze szczescie" oh to chyba w TYPIE pani G. :lol: dobija mnie twoj brak kultury i szacunku dla innych . wysokie cenienie siebie za nic i pochopne ocenianie innych i chyba czas juz o tym napisac :O mnie to mozna upominac i innych ( jezeli to upominaniem mozna nazwac ) ale na siebie to nie laska popatrzec :>
zreszta co ja sie bede rozpisywal jestem zalosny , glupi , niedoinformowany i nigdy nie mam racji :lol: pozdro koncze dyskusje zeby wam zycie ulatwic bo pewnie uzeranie sie z takim zerem jak ja nie jest ciekawe. miej ,,wymiany" zdan