Czyli starsze Panie po 40tce co coś ?Zdecydowanie dominować! Najlepiej fajną MiLF z fajnymi kształtami, by było za co złapać![]()
Czyli starsze Panie po 40tce co coś ?Zdecydowanie dominować! Najlepiej fajną MiLF z fajnymi kształtami, by było za co złapać![]()
Dokładnie takCzyli starsze Panie po 40tce co coś ?
Jak jej powiesz prawie rozkażesz, to chyba nie bardzo musi być fajneJeżeli Jej powiem, że ma mnie zdominować to mnie zdominuje, i fajnie![]()
Wszystko w zgodzie, tak by obie strony czuły się dobrzeJak jej powiesz prawie rozkażesz, to chyba nie bardzo musi być fajne
Teraz widzę jakaś moda na starszeDokładnie tak![]()
Ale mam rozumiec ,że nic poza tym ?Mi wiek kobiety jest obojętny, ważne żeby lubiła klęczeć i mieć pełne usta![]()
To nie jest przypadek, że w Europie najwięcej samotnych mężczyzn jest w Polsce, a natężenie samotników jest olbrzymie na polskiej wsi. Kobiety darzą ich co najwyżej pogardą, gdyż wiejscy samotnicy są tylko troszkę powyżej społecznego dna (na dnie są bezdomni mężczyźni).Większej bzdury dawno nie czytałem, dzięki za poprawę humoru
To tylko na dobry początekAle mam rozumiec ,że nic poza tym ?![]()
Jest tak,że:To nie jest przypadek, że w Europie najwięcej samotnych mężczyzn jest w Polsce, a natężenie samotników jest olbrzymie na polskiej wsi. Kobiety darzą ich co najwyżej pogardą, gdyż wiejscy samotnicy są tylko troszkę powyżej społecznego dna (na dnie są bezdomni mężczyźni).
"Bauerzy "nie byli i nie są samotni.
Ja dobijam 40 tki i patrze tylko na młodych , czyli wyglądJest tak,że:
kobiety 20 letnie w pierwszej kolejności stawiają na wygląd
dla kobiet 40 letnich ważniejszy status materialny
najgorzej 30 bo ważna i kasa i wygląd
Czyli zaplecze finansowe partnera nie jest dla ciebie ważne? Może być gołodupiecJa dobijam 40 tki i patrze tylko na młodych , czyli wygląd![]()
Tak. Mam swoje zaplecze , luz mam już od takich problemówCzyli zaplecze finansowe partnera nie jest dla ciebie ważne? Może być gołodupiec?
No to:Tak. Mam swoje zaplecze , luz mam już od takich problemów
Zupełny gołodupiec, bez zawodu, majątku, prawa jazdy wywoła u kobiety odrazę. Niezależnie od jej wieku.Czyli zaplecze finansowe partnera nie jest dla ciebie ważne? Może być gołodupiec ?
Ale za to koncentracja na młodym , z waloramiNo to:
1. Pogratulować
2. Wyjątek potwierdza regułę
A kto to jest golodupiec ? Bo szczerze nie znam takich facetówZupełny gołodupiec wywoła u kobiety jedynie odrazę. Niezależnie od jej wieku.
To potwierdza, że nawet takich osób nie zauważasz.A kto to jest golodupiec ? Bo szczerze nie znam takich facetów
A na starych emerytów z laskami już nieJa dobijam 40 tki i patrze tylko na młodych , czyli wygląd![]()
Nie jestem pewien ale to chyba taki facet,który nie ma nic do zaoferowania kobiecie w kwestii materialnej...A kto to jest golodupiec ? Bo szczerze nie znam takich facetów