• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, czy macie coś przeciwko nieogolonym nogom u kobiet?

Czy przeszkadzają wam nieogolone nogi u kobiet?

• Tak, przeszkadza mi to podczas seksu

Votes: 73 47,7%
  • Nie przeszkadza mi to podczas seksu

Votes: 64 41,8%
  • Tak, przeszkadza mi w sukience itp.

Votes: 73 47,7%
  • Nie przeszkadza mi w sukience itp.

Votes: 34 22,2%

• Total voters
    153
Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Osobiście zdecydowanie wolę ogolone nogi u kobiet. Duże znaczenie ma też kolor włosów. Blond są zdecydowanie słabiej widocznie na ciele. Przede wszystkim chciałbym, żeby nie była owłosiona jak facet, bo u kobiet liczy się jednak ta gładkość i delikatność skóry.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Zdecydowanie nogi muszą być na gładko. Wiadomo, odrastające włoski aż tak nie przeszkadzają, tym bardziej że moja ma jasne i się tak nie rzucają w oczy, ale w dotyku... Oj nie.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Od golenia wolę gdy jest wydepilowana i nie tylko nogi a po całości na zero😁 dla mnie wystarczy że ma na głowie włosy i to jest idealnie, w dotyku takie ciało jest bez porównania przyjemniejsze, bardziej sexi itd. po goleniu gdy zaczynają odrastać i zaczyna się tak zwana szczotka to mnie aż paraliżuje w trakcie dotyku . W sytuacji gdy zostaje tylko golenie to ok. ale musi być systematyczne a nie od święta , 😎

Mężczyzna

Adamko

Cichy Podglądacz
Wiem że jestem dinozaurem, ale lubię kobiecy zarost.
Nie przeszkadza a wręcz podniecają mnie nieogolone nogi kobiece.
Jak najwięcej natury jak najmniej ingerencji.