• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie, czy macie coś przeciwko nieogolonym nogom u kobiet?

Czy przeszkadzają wam nieogolone nogi u kobiet?

• Tak, przeszkadza mi to podczas seksu

Votes: 73 47,7%
  • Nie przeszkadza mi to podczas seksu

Votes: 64 41,8%
  • Tak, przeszkadza mi w sukience itp.

Votes: 73 47,7%
  • Nie przeszkadza mi w sukience itp.

Votes: 34 22,2%

• Total voters
    153
Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Osobiście zdecydowanie wolę ogolone nogi u kobiet. Duże znaczenie ma też kolor włosów. Blond są zdecydowanie słabiej widocznie na ciele. Przede wszystkim chciałbym, żeby nie była owłosiona jak facet, bo u kobiet liczy się jednak ta gładkość i delikatność skóry.

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie nogi muszą być na gładko. Wiadomo, odrastające włoski aż tak nie przeszkadzają, tym bardziej że moja ma jasne i się tak nie rzucają w oczy, ale w dotyku... Oj nie.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Od golenia wolę gdy jest wydepilowana i nie tylko nogi a po całości na zero😁 dla mnie wystarczy że ma na głowie włosy i to jest idealnie, w dotyku takie ciało jest bez porównania przyjemniejsze, bardziej sexi itd. po goleniu gdy zaczynają odrastać i zaczyna się tak zwana szczotka to mnie aż paraliżuje w trakcie dotyku . W sytuacji gdy zostaje tylko golenie to ok. ale musi być systematyczne a nie od święta , 😎

Mężczyzna

Alex8

Cichy Podglądacz
Wiem że jestem dinozaurem, ale lubię kobiecy zarost.
Nie przeszkadza a wręcz podniecają mnie nieogolone nogi kobiece.
Jak najwięcej natury jak najmniej ingerencji.