Nieogolone ok ,zarośnięte juz raczej nieee
Panie Smoku zdjęcie wskazuje na zarost dłuższy niż 2dni czy to oznacza, że partnerka nie goli się?Jestem w stanie się dogadać. Zaakceptuję nieogolone nogi ale ja też się przestaję golić na mordzie, jajkach i zobaczymy jak długo taki układ się utrzyma
ależ się czepiaszPanie Smoku zdjęcie wskazuje na zarost dłuższy niż 2dni czy to oznacza, że partnerka nie goli się?
Swoją drogą... raz byłem nie ogolony to byłem bardziej pożądany ile to ja robię rzeczy, aby być nieatrakcyjny a i tak... wszystko jak krew w piach.
Miałem to napisać, ale już to zrobiłeś za mnie. Kobieta ma być kobieca i wyglądać kobieco, amen!Ma ogolić albo nawet na nią nie spojrzę. Tyle z mojej strony
Może tak być, jakieś 2 miesiące jej nie widziałemPanie Smoku zdjęcie wskazuje na zarost dłuższy niż 2dni czy to oznacza, że partnerka nie goli się?
Że co proszę?! A co ja od macochy jestem Jak to ona ma się czuć dobrze? A moje doznania wizualne mają być zgwałcone Jak bym chciał yeti to bym któregoś z chłopaków ubrał w sexi szmatyOsobiście to mi jest to obojętne... To kobieta ma się czuć dobrze i pewna siebie... Ja jako mężczyzna to albo to akceptuje albo dostaje bana na seks
Moja była wogóle nie depilowała nóg a miała gładziutkie i delikatne w dotyku jak aksamit... Nie rosła na jej sierść na nogach i tyle.
To te Twoje kobiety najwidoczniej na cyklu (testosteron i hgh) są skoro codziennie musiałyby się depilowaćOgólnie nie mam z tym żadnego problemu, ponieważ w dzisiejszych czasach gdzie człowiek jest mocno zabiegany względem obecnej sytuacji na świecie i w naszym państwie, są takie dni gdzie ja sam nie ogóle pach, nie ogole miejsc intymnych itp. Tak naprawdę musiałbym to robić regularnie codziennie aby być idealnie gładki. Tak samo kobieta, aby być idealnie gładka musiała by to robić codziennie, myślę że wolny czas w niektórych momentach można spożytkować bardziej pozytywnie, niż na depilacji... Oczywiście wszystko w ramach zdrowego rozsądku, nie mówię tu o dżungli pod pachami lub na nogach...
Tak sobie myślę, że gdyby kobieta miała na nogach owłosienie praktycznie niezauważalne, to mogłaby w ogóle nóg nie golić. Jednak takiej nie spotkałem.
Polecam lalki. Najmniej szkody dla wszystkich będzie.Że co proszę?! A co ja od macochy jestem Jak to ona ma się czuć dobrze? A moje doznania wizualne mają być zgwałcone Jak bym chciał yeti to bym któregoś z chłopaków ubrał w sexi szmaty
No właśnie, ale to jest jednak rzadkie. Większość kobiety jednak musi golić nogi, przynajmniej do kolan, bo uda nie zawsze.Spotkałem kilka blondynek, gdzie ich włoski na nogach są lekko widoczne i ma to swój niepowtarzalny urok.
Musiała byś na moim sprawdzićZapraszam do dyskusji .