Co to za plaże były możesz podać nazwy miejscowości..wróciłem z kolegą z Sardynii
polazł na plaże, sam, po 3 godzinach błagalny telefon: "pomóż nie wytrzymam"
chłopina typowo z centrum Europy pierwszy raz w życiu widział tyle piersi bez biustonosza i mu się zawiesiło..
CagliariCo to za plaże były możesz podać nazwy miejscowości..![]()
Ale fajnie muszę tam pojechaćCa
Cagliari
stolica w sumie Sardyni
nie ma takiej plaży na południu, na której kobiety w większości nie prażyły biustu![]()
Super zuzka tak trzymać.. mogłabyś też wrzucić taką fatkę na forum jest nawet taki temat..Lubię się opalać topless, jadę nad rzekę tam rozbieram się do samych majtek i tak leżę i się opalam, obstawiam że podglądana byłam już nie raz
Hihi, pewnie ktoś przez lornetkę obserwował Cię z kilkuset metrów ;-)Lubię się opalać topless, jadę nad rzekę tam rozbieram się do samych majtek i tak leżę i się opalam, obstawiam że podglądana byłam już nie raz
A tak z ciekawości co to za praca bez biustonosza. Bo już mi się podobaCo roku wyjeżdżamy z żoną do Hiszpanii na 8 tygodni jest to wyjazd zarobkowy .Mieszkamy jakieś 3 kilometry od plaży zatoki baskijskiej więc często jesteśmy nad wodą. Żona ma bardzo duży biust pomimo że jest szczupła i średniego wzrostu. Pewnego razu postanowiła opalać się toples spowodowało to duże zainteresowanie facetów w różnym wieku a gdy szła do budki z napojami zapadła wręcz cisza. Żona zawodowo pracuje bez biustonosza więc dla niej to nie problem natomiast reakcje i zachowanie facetów bywa różne
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie nago | Seks | 303 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
X | Kobieta boi sie spermy | Fantazje erotyczne | 1 |