Lub poprostu wizyta na zagranicznej plaży…również przyjemne miejsce. Aczkolwiek domek jest pod rękąGenialnym wynalazkiem do takich zabaw i przyjemności jest domek z ogrodem.

Lub poprostu wizyta na zagranicznej plaży…również przyjemne miejsce. Aczkolwiek domek jest pod rękąGenialnym wynalazkiem do takich zabaw i przyjemności jest domek z ogrodem.
Otóż toLub poprostu wizyta na zagranicznej plaży…również przyjemne miejsce. Aczkolwiek domek jest pod ręką![]()
Polecam Fuerteventure. Kupa piachu na plaży, mało ludzi i dużo pustych plaz. Prawie co roku tam jesteśmy i oczywiście opalamy się nago. Wystarczy przejść trochę od hotelu.Lub poprostu wizyta na zagranicznej plaży…również przyjemne miejsce. Aczkolwiek domek jest pod ręką![]()
Może więcej szczegółówNoszę paseczek od wielu lat. Jeśli chodzi o opalanie nago to bardzo lubię. Mam taką miejscówkę za Warszawą niedaleko Piaseczna i często gdy jest gorąco oddaje się kapielom słonecznym.
?Może więcej szczegółów![]()
Pytam o miejscówkę
Jak napiszę gdzie, to już nie będzie to dla mnie ekscytujące.Pytam o miejscówkę![]()
To na priv napisz, nikomu nie powiemJak napiszę gdzie, to już nie będzie to dla mnie ekscytujące.
Nic nie rozumiesz....To na priv napisz, nikomu nie powiem![]()
Rozumiem, nie bądź egoistka podziel się miejscem. Chyba tam nie bywasz 24/dobe, skorzystać można jak będzie pustoNic nie rozumiesz....
Jeszcze nie czas. Temperatura nie sprzyja.Czas opalania na golasa rozpoczęty(równa opalenizna to podstawa)
![]()
Dokładnie zgadzam się ale już nie mogę się doczekać kiedy temperatura będzie sprzyjać żeby otworzyć sezon opalaniaJeszcze nie czas. Temperatura nie sprzyja.
Patrząc na prognozy to dopiero początek czerwca.Dokładnie zgadzam się ale już nie mogę się doczekać kiedy temperatura będzie sprzyjać żeby otworzyć sezon opalania
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
X | Kobieta boi sie spermy | Fantazje erotyczne | 1 |