• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

dariusz-dariuszowy

Nowicjusz
nagie opalanie jest super, szczególnie interesująco robi się jak nie przebiega ono w oddali od innych tylko jest to plaża z dużą ilością ludzi myślących tak samo - sporo nagich ciał w jednym miejscu podnieca, a osobiście nie przeszkadzają mi a wręcz kręcą mnie naturalne owłosione miejsca intymne.

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Napiszę jeszcze że już nie mogę się doczekać lata żeby właśnie tak się opalać przy okazji relaksując się na łonie natury .
W tym roku naprawdę było dużo okazji i czasu na opalanie i pływanie nago całe lato wykorzystałem maksymalnie przy okazji zawsze zrobię sobie jakieś zdjęcia

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
W czasie studiów wynajmowałam z koleżanką mieszkanie na ostatnim, 11 piętrze, nad nami było jeszcze jakby półpiętro i drzwi na dach. Załatwiłyśmy sobie klucz do tych drzwi i często w lecie wychodziłyśmy na dach z kocem i opalałyśmy się nago.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Całkiem sporo, ale ona opalała się tylko żeby nie było niedomówień, bardzo madrze ustawila zreszta lezak, i tyko przypadek sprawil ze musialem siegac cos z gornej polki i trafilem pod katem na ten, calkiem niezly widok, między bajki można włożyć opwosci, że ktoś widział jak się ktoś onanizuje w biały słoneczny dzień na balkonie.