• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Pierwsze w tym roku opalanie wszystkich zakamarków zaliczone. Znalazłem ustronną polanę, jak okiem sięgnąć nic tylko dzika przyroda.
Dwa lata temu spróbowałem i mi się spodobało więc zrobiłem sobie swoje intymne miejsce. Otoczylem kawałek ogrodu płotem, mam basen, trawę i leżaki a także kawałek cienia pod parasolem.

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Wiaterek w miejscach zazwyczaj zasłoniętych, piasek plaży, woda i pluskanie się nago... Uwielbiam. Chętnie zabiorę kogoś z okolicy na nagą plażę (bez żadnych zobowiązań - ewentualnie składka na paliwo)

Mężczyzna

And

Seks Praktykant
Wakacje już zaplanowane. Fuerteventura ma dużo fajnych plaż gdzie w spokoju można się opalać nago. Jedziemy tam we troje razem z moją byłą więc zabawa będzie fajna. Dwa tygodnie opalania i zabawy :cool:;)

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Ale zdjęcie partnerki mogło by być zrobione wyżej 😁
Wiem, ale telefon nie pierwszej młodości i niewiele widziałem na ekranie. Żałuję bo suteczki ma przecudowne... I tak musiałem sporo się naprosić żeby w ogóle pozwoliła zrobić jakąkolwiek fotę. W przeciwieństwie do mnie, była na nagiej plaży pierwszy raz... Ale spodobało się Jej i pewnie jeszcze tam ze mną wróci... ;-)

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Heika, co sadzicie o opalaniu sie nago?
Jeśli jest ku temu okazja to chętnie.
Oczywiście trzeba brać pod uwagę też inne osoby w pobliżu by uszanować ich poglądy its, ale np nad wodą gdzie w sumie nie ma nikogo w pobliżu, to chętnie. Ja nieraz wypływam jakimś sprzętem na środek jeziora i tam się spokojnie opalam nago.
Gdyby nie gderanie żony to po domu też bym latał golusienki 🤣