Dwa lata temu spróbowałem i mi się spodobało więc zrobiłem sobie swoje intymne miejsce. Otoczylem kawałek ogrodu płotem, mam basen, trawę i leżaki a także kawałek cienia pod parasolem.Pierwsze w tym roku opalanie wszystkich zakamarków zaliczone. Znalazłem ustronną polanę, jak okiem sięgnąć nic tylko dzika przyroda.
chyba że sie tak zapatrzy że przez "przypadek" zetnie te bambusyDlaczego ja nie zostałem rolnikiem?
Jeśli to o moich bambusach to są u mnie na terenie, za ogrodzeniem, nic im nie będziechyba że sie tak zapatrzy że przez "przypadek" zetnie te bambusy![]()
I wizualnie przedłuża szparkęZ bardzo wąskim paskiem - działa na wyobraźnię...
Trochę nasmarować by się przydało. Mocne słońce może spalić skórkę
I elegancko, to ja szanuje![]()
Można w ciepłe kraje, ale w Kazimierzu też jest fajnie...
Ale zdjęcie partnerki mogło by być zrobione wyżej![]()
Można w ciepłe kraje, ale w Kazimierzu też jest fajnie...
Wiem, ale telefon nie pierwszej młodości i niewiele widziałem na ekranie. Żałuję bo suteczki ma przecudowne... I tak musiałem sporo się naprosić żeby w ogóle pozwoliła zrobić jakąkolwiek fotę. W przeciwieństwie do mnie, była na nagiej plaży pierwszy raz... Ale spodobało się Jej i pewnie jeszcze tam ze mną wróci... ;-)Ale zdjęcie partnerki mogło by być zrobione wyżej![]()
Jeśli jest ku temu okazja to chętnie.Heika, co sadzicie o opalaniu sie nago?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
D | Kobiety która chcę sie spotkać | Ogłoszenia | 0 |