Dwa lata temu spróbowałem i mi się spodobało więc zrobiłem sobie swoje intymne miejsce. Otoczylem kawałek ogrodu płotem, mam basen, trawę i leżaki a także kawałek cienia pod parasolem.
Wiaterek w miejscach zazwyczaj zasłoniętych, piasek plaży, woda i pluskanie się nago... Uwielbiam. Chętnie zabiorę kogoś z okolicy na nagą plażę (bez żadnych zobowiązań - ewentualnie składka na paliwo)
Wakacje już zaplanowane. Fuerteventura ma dużo fajnych plaż gdzie w spokoju można się opalać nago. Jedziemy tam we troje razem z moją byłą więc zabawa będzie fajna. Dwa tygodnie opalania i zabawy
Wiem, ale telefon nie pierwszej młodości i niewiele widziałem na ekranie. Żałuję bo suteczki ma przecudowne... I tak musiałem sporo się naprosić żeby w ogóle pozwoliła zrobić jakąkolwiek fotę. W przeciwieństwie do mnie, była na nagiej plaży pierwszy raz... Ale spodobało się Jej i pewnie jeszcze tam ze mną wróci... ;-)
Jeśli jest ku temu okazja to chętnie.
Oczywiście trzeba brać pod uwagę też inne osoby w pobliżu by uszanować ich poglądy its, ale np nad wodą gdzie w sumie nie ma nikogo w pobliżu, to chętnie. Ja nieraz wypływam jakimś sprzętem na środek jeziora i tam się spokojnie opalam nago.
Gdyby nie gderanie żony to po domu też bym latał golusienki
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.