• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ogłoszeniowa prawda

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Haha, nad kominkiem najlepiej. Na starość można wnukom pokazać ;p
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"
W dzisiejszych czasach ludzie mają je przy sobie, w telefonie. Kto nosi jeszcze portfel

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.
Haha :p
To też nie jest reguła, choć w zdecydowanej większości to Panowie z małym penisem i żoną w domu :)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz

A po co w portfelu,niech każdy chodzi z wyciągniętym na zewnątrz, żeby kobiety od razu widziały z czym mają do czynienia. Zima tylko byłoby to słabym wyznacznikiem.😉

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Ale tak sobie myślę, że zamiast mieć zdjęcie nad komikiem czy w portfelu to śmiesznie jakby dziewczyny miały albumy na wspomnienia z kim i jeszcze z jakimś krótkim opisem xD

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
A piersi i pupa u kobiety też.
Z kobietami to jest jeszcze inny problem....

Według mnie mógłby tu mieć zastosowanie Art. 197 §1 i 2 Kodeksu Karnego:
Kto przemocą, groźbą bezprawną lub PODSTĘPEM doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Jeżeli sprawca doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Zrzut-ekranu-2025-04-04-095323.jpg

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz

Kto przemocą, groźbą bezprawną lub PODSTĘPEM doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Jeżeli sprawca doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Chodzi o zbyt przesadny makijaż wśród nastolatek. 16 wygląda jak 19 latka.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Chodzi o zbyt przesadny makijaż wśród nastolatek. 16 wygląda jak 19 latka.

Dlatego ja wolę lekki a nie mocny.