• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.
Hahaha...Z jednej strony wyśmiewasz pokazywanie takich fotek, a z drugiej przyznajesz, że spotykałaś się z facetami, którzy je pokazywali.
No to przyznaj się wreszcie....Kręci Cię to, czy nie....bo narazie to widzę w Tobie niespójności, brak konsekwencji, a może też po prostu brak odwagi, jak w przypadku z czarnymi.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Hahaha...Z jednej strony wyśmiewasz pokazywanie takich fotek, a z drugiej przyznajesz, że spotykałaś się z facetami, którzy je pokazywali.
No to przyznaj się wreszcie....Kręci Cię to, czy nie...
Gdybyś rozumiał to co czytasz, to byś zauważył, że nie wyśmiewam pokazywania fotek o ile to pokazywanie jest na życzenie/za zgodą osoby, której je pokazujesz. Wyśmiewam ludzi, którzy na dzień dobry wysyłają kutasa nie zważając na to, czy ja w ogóle chcę go oglądać.... z takim nie mogłabym się spotkać, bo po prostu rozmowa by nie była kontynuowana.
bo narazie to widzę w Tobie niespójności, brak konsekwencji,
Dziękuję za ocenę o którą nie prosiłam.
a może też po prostu brak odwagi, jak w przypadku z czarnymi.
Nie sypiam z czarnymi bo mnie to brzydzi a nie dlatego, że nie mam odwagi. To nie jest ten wątek.

Ostatnia edycja: