• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ogłoszeniowa prawda

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Haha, nad kominkiem najlepiej. Na starość można wnukom pokazać ;p
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"
W dzisiejszych czasach ludzie mają je przy sobie, w telefonie. Kto nosi jeszcze portfel

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.
Haha :p
To też nie jest reguła, choć w zdecydowanej większości to Panowie z małym penisem i żoną w domu :)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel

A po co w portfelu,niech każdy chodzi z wyciągniętym na zewnątrz, żeby kobiety od razu widziały z czym mają do czynienia. Zima tylko byłoby to słabym wyznacznikiem.😉

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ale tak sobie myślę, że zamiast mieć zdjęcie nad komikiem czy w portfelu to śmiesznie jakby dziewczyny miały albumy na wspomnienia z kim i jeszcze z jakimś krótkim opisem xD

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A piersi i pupa u kobiety też.
Z kobietami to jest jeszcze inny problem....

Według mnie mógłby tu mieć zastosowanie Art. 197 §1 i 2 Kodeksu Karnego:
Kto przemocą, groźbą bezprawną lub PODSTĘPEM doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Jeżeli sprawca doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Zrzut-ekranu-2025-04-04-095323.jpg

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz

Kto przemocą, groźbą bezprawną lub PODSTĘPEM doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Jeżeli sprawca doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Chodzi o zbyt przesadny makijaż wśród nastolatek. 16 wygląda jak 19 latka.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Chodzi o zbyt przesadny makijaż wśród nastolatek. 16 wygląda jak 19 latka.

Dlatego ja wolę lekki a nie mocny.