• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
randki_przez_internet_462.jpg
Nieżle, bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Fajny temat 😁 Sam raczej staram się być prawdziwy i szczery, nie mam problemu też z wysyłaniem swoich zdjęć 🤷
Więc w sumie nigdy nie ściemniałem o wzroście, wadze ani długości przyrodzenia...
Zdażało mi się zatajać jakieś fakty czy informacje jak coś było dla mnie niewygodne 🙄
A no i nigdzie nie podawałem zazwyczaj prawdziwego imienia ani daty urodzenia 😂😂😂
Ale mój stan fizyczny był zawsze zgodny z opisem 🤷

Jeżeli ktoś realnie kogoś szuka i chce się spotkać, a nie jest bajkopisarz em, to nie ma co ściemniać, albo się uda albo nie, ale lepiej żeby się nie udało, niż żeby doszło do spotkania, a dziewczyna wyśmieje Cię w twarz z tekstem: "No chyba kurwa nie 😂"

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Był trenerem personalnym i szukał tam klientów, wrzucał fotki sylwetki i widocznie te wymiary bardziej pasowały do wizji marketingowej.
Wymiary wizji marketingowej... Coś tam dodać do wzrostu, coś dodać do fjuta i mamy sukces. Wszyscy ci trenerzy są siebie warci

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Czy panny i panie z forum kiedyś zweryfikowały kogoś w dół wobec jego profilu, jego ogłoszenia w sieci na seks i przeżyły rozczarowanie?
Pytania dotyczą takiego zwykłego umawiania się przez Was na seks, a nie poszukiwania byczka przez rogacza.
Fiut zawsze, ale to zawsze, wydaje się większy na fotkach niż jest w rzeczywistości.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Fiut zawsze, ale to zawsze, wydaje się większy na fotkach niż jest w rzeczywistości.
A jak jest przyłożony do linijki? :D
Chociaż oczywiście wiem o co chodzi i doskonale zdaję sobie sprawę jak trzeba zrobić ujęcie, żeby wyglądał tak, że można nim lekko kogoś zabić xD

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Dobra widzę że jestem odosobniony w moim przekonaniu 😂.
A oglądacie sobie i wieszajcie gdzie chcecie.
Ja mojej ręki do tego nie przyloze.😉