• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
randki_przez_internet_462.jpg
Nieżle, bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Fajny temat 😁 Sam raczej staram się być prawdziwy i szczery, nie mam problemu też z wysyłaniem swoich zdjęć 🤷
Więc w sumie nigdy nie ściemniałem o wzroście, wadze ani długości przyrodzenia...
Zdażało mi się zatajać jakieś fakty czy informacje jak coś było dla mnie niewygodne 🙄
A no i nigdzie nie podawałem zazwyczaj prawdziwego imienia ani daty urodzenia 😂😂😂
Ale mój stan fizyczny był zawsze zgodny z opisem 🤷

Jeżeli ktoś realnie kogoś szuka i chce się spotkać, a nie jest bajkopisarz em, to nie ma co ściemniać, albo się uda albo nie, ale lepiej żeby się nie udało, niż żeby doszło do spotkania, a dziewczyna wyśmieje Cię w twarz z tekstem: "No chyba kurwa nie 😂"

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Był trenerem personalnym i szukał tam klientów, wrzucał fotki sylwetki i widocznie te wymiary bardziej pasowały do wizji marketingowej.
Wymiary wizji marketingowej... Coś tam dodać do wzrostu, coś dodać do fjuta i mamy sukces. Wszyscy ci trenerzy są siebie warci