• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Ale tu nawet nie chodzi o budowanie relacji - jeśli na spotkanie przychodzi ktoś inny, jeśli na spotkaniu się okazuje, że pani ma 49 a podawała że 39 to sorry. To znaczy, że może ściemnić że bierze tabletki albo że zrobiła badania

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Kochani, mam do was takie pytanka.
Pierwsze jest skierowane do panów. Czy piszecie w ogłoszeniach na tinderku, badoo, zbiorniku, datezone itp. prawdę o swoim wzroście i długości penisa?
Czy panny i panie z forum kiedyś zweryfikowały kogoś w dół wobec jego profilu, jego ogłoszenia w sieci na seks i przeżyły rozczarowanie?
Pytania dotyczą takiego zwykłego umawiania się przez Was na seks, a nie poszukiwania byczka przez rogacza.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!
Przede wszystkim nigdy nie pisałem o długości penisa, moim zdaniem to żenada. Główna zasada - nie kłamać o czymkolwiek. Sprawdzone na "normalnym" portalu z ogłoszeniami. Ogłoszenie zaowocowało wieloma spotkaniami, często zakończonymi łóżkiem. A z jedną z poznanych panien jestem do dziś.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Gdziekolwiek bym nie pisał o sobie na profilu, to na pewno podawałbym o sobie prawdę, a nie ściemniał. Niezależnie czy chodziłoby o wiek, wzrost, czy o cokolwiek innego. I na pewno nie podałbym długości siusiaka - to byłby absurd, który można porównać chyba tylko do wysyłania kobietom tzw. kutafotek bez pytania. Gdyby jakaś kobieta była szczerze zainteresowana moim prąciem, to prędzej zaproponowałbym, by spotkała się ze mną na żywo i zobaczyła go na własne oczy zamiast podawać suche liczby, których zresztą i tak nie sprawdzałem (po co mierzyć sobie ptaka, to ja nie wiem - ma to tyle samo albo i mniej sensu, co mierzenie sobie dłoni albo przedramienia).

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
A ja dla odmiany nakłamałem w profilach które mam na kilku portalach. Ale w drugą stronę. Nie podałem prawdziwej długości tego co fizycznie czyni ze mnie mężczyznę tylko sporo mniej bo w przypadku moich upodobań, "jego" długość nie ma najmniejszego znaczenia a w niektórych portalach podanie długości jest warunkiem koniecznym... Reszta "parametrów" podana jest faktyczna...

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Jeśli się z kimś spotkałam to zazwyczaj potwierdzało się to, co o sobie pisał, wzrost, wygląd zgadzał się ze zdjęciami itp.
Co innego trzepaki internetowe, ci wykręcają się od spotkania online, wolą pisać i zdarzało się, że przyłapywałam na kłamstwach łącznie z tym, że posługiwali się nie swoimi zdjęciami.

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Jeśli się z kimś spotkałam to zazwyczaj potwierdzało się to, co o sobie pisał, wzrost, wygląd zgadzał się ze zdjęciami itp.
Co innego trzepaki internetowe, ci wykręcają się od spotkania online, wolą pisać i zdarzało się, że przyłapywałam na kłamstwach łącznie z tym, że posługiwali się nie swoimi zdjęciami.
Nie tylko potencjalnych spotkań Kobiet z facetami wbrew pozorom ten problem dotyczy...

Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Ja też przeżyłem rozczarowanie lekkie. Dlaczego kobiety nie aktualizują zdjęć będąc na tych portalach. Tylko jak przychodzi co do czego to okazuję się że dana osoba jest o ileś kilo cięższa. Nie mówię, że to jest dla mnie wyznacznikiem tego czy któraś jest dla mnie atrakcyjna. Tylko po co kłamać.

Mężczyzna

lukasz85

Cichy Podglądacz
Ja też przeżyłem rozczarowanie lekkie. Dlaczego kobiety nie aktualizują zdjęć będąc na tych portalach. Tylko jak przychodzi co do czego to okazuję się że dana osoba jest o ileś kilo cięższa. Nie mówię, że to jest dla mnie wyznacznikiem tego czy któraś jest dla mnie atrakcyjna. Tylko po co kłamać.
Ja osobiście nie kłamie co do wzrostu mam 187 cm i 90 kg. Rozumiem że dla większości pań może być to problem gdyż nie wiele jest mierzących 180 cm.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Ja osobiście nie kłamie co do wzrostu mam 187 cm i 90 kg. Rozumiem że dla większości pań może być to problem gdyż nie wiele jest mierzących 180 cm.
Kawał chłopa z ciebie .

Przyznam się , nigdy nie miałem konta na jakimś Dating portalu.
Ale mam konto na FB więc,widzę i wiem jak ludzie tuninguja swoje fotki żeby lepiej wyglądać, a niektóre kobiety w ogóle nie są podobne do siebie w realu.

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
ja uważam, że jak facet jest niższy od partnerki to są same plusy. podczas stosunku może partnerkę swobodnie całować po biuście.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Kawał chłopa z ciebie .

Przyznam się , nigdy nie miałem konta na jakimś Dating portalu.
Ale mam konto na FB więc,widzę i wiem jak ludzie tuninguja swoje fotki żeby lepiej wyglądać, a niektóre kobiety w ogóle nie są podobne do siebie w realu.
Jest zasada mówiąca że "profilowe zawsze kłamie", trzeba oglądać pozostałe zdjęcia, albo zdjęcia znajomych, którzy oznaczyli na nich daną osobę... znajomi wrzucając wspólną fotkę raczej nie będą retuszować Twojej potencjalnej ofiary ;)
ja uważam, że jak facet jest niższy od partnerki to są same plusy. podczas stosunku może partnerkę swobodnie całować po biuście.
W wielu przypadkach jeśli facet jest niższy to do seksu nie dojdzie ;)

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
randki_przez_internet_462.jpg