O
ologreti
Guest
Dzięki za wyjaśnienieRaczej to drugie
Taniec jest erotyka, i tutaj albo udowodnisz, ze jesteś kobieta, albo nie ma o czym mówić. Inaczej, szukaj dalej.
Patrz
![]()

Dzięki za wyjaśnienieRaczej to drugie
Taniec jest erotyka, i tutaj albo udowodnisz, ze jesteś kobieta, albo nie ma o czym mówić. Inaczej, szukaj dalej.
Patrz
![]()
Dzięki ale ja nie oceniam.Plusisko dla Ciebie, bo jednak retnu nie cieszy się najlepsza opinia![]()
Ale patrząc na Twoje myślenie wychodzi na to że nie jestem kobietą?Dzięki za wyjaśnienieSzczerze nie umiem tańczyć tańców towarzyskich
Wiecc odpadam
Tańczę bardziej nowocześnie.
![]()
To jak Ty pod stół na stojącoWiem wiem. Poprostu lubię cisnąć bekę ze swojego wzrostu. Rozmiar kompaktowy = same plusy. Zajmuje mniej miejsca na łóżku i mogę wejść pod stół na stojąco.
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.To jak Ty pod stół na stojącoto przy moim wzroście nwm czy po ławka bym mogła stać
... Mogłaby się okazać za wysoka
![]()
To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęłaKiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.
A w domu z górnych półek żeby cokolwiek sięgnąć to muszę się wspinać na blatTo w
To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęła![]()
Gdyby tak było nie istniałoby coś takiego jak prawa kobiet, bo wystarczyłyby prawa człowieka xdCo dziwne kobieta też człowiek.
Figura Mru... kurde nie widzialem. Tylko nóżki. Duza strata jak mniemam...Od tylu, bo i najbezpieczniej
mru: Poproszę z najmniejszą ilością cukru- e tam, przekręt, bo z Twoja figura ...
mal@: Jakiego
miętowy, kokosowy, kamikaze, mohito, sexybeach. - oj tam, wystarczy kilka nutek muzyki,a .... a juz będziesz kobieta
a nie forumowiczką. Poważnie.
Jak zwykle rentu bawi się w ogrodnika i przesadza.Figura Mru... kurde nie widzialem. Tylko nóżki. Duza strata jak mniemam...
Co do muzy - proponuje Rammstein Stripped heavy mental mix. Do tego drink i jedziemy...
Święte słowa.Mru, kazdy mezczyzna NA POZIOMIE jest trochę ogrodnikiem. Pielęgnuje piękny kwiat, swą kobietę...
Kobieta jest jak kwiat przyjdzie romantyk doceni jej piękno i się zachwyci,przyjdzie osioł i....zeżreMru, kazdy mezczyzna NA POZIOMIE jest trochę ogrodnikiem. Pielęgnuje piękny kwiat, swą kobietę...
Ale retnu nie jest moim mężczyznąMru, kazdy mezczyzna NA POZIOMIE jest trochę ogrodnikiem. Pielęgnuje piękny kwiat, swą kobietę...
hymmmmm, taka juz moja uroda, ale z jednym wyjątkiem: TY!Jak zwykle rentu bawi się w ogrodnika i przesadza.
A jakie prawa kobiet zostały wprowadzone w Polsce?Gdyby tak było nie istniałoby coś takiego jak prawa kobiet, bo wystarczyłyby prawa człowieka xd
Jest dyskryminacja kobiet, patrz kodeks pracy, Nie wolno im np. przenosić takich samych ciężarów jakie wolno facetom.Niewątpliwie jest dyskryminacja matek na rynku pracy, ale nie kobiet.
To jest związane z biologicznie uwarunkowanymi przymiotami płci, kobiety są fizycznie znacznie słabsze. Nawet antyfemista to przyzna.Jest dyskryminacja kobiet, patrz kodeks pracy, Nie wolno im np. przenosić takich samych ciężarów jakie wolno facetom.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Wysoki facet - oczekiwania | Seks | 3 | |
![]() |
Piekło mężczyzn, podwójne standardy i ogromne wymagania kobiet | Poza tematem | 132 | |
P | Realna ocena Kobiet | Ogłoszenia | 9 | |
K | Pytania do kobiet i mężczyzn | Seks | 3 | |
N | 08.03.2025 Dzień Kobiet | Poza tematem | 3 |