• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Oczekiwania kobiet wobec mężczyzn

O

ologreti

Guest
Raczej to drugie 🙂
Taniec jest erotyka, i tutaj albo udowodnisz, ze jesteś kobieta, albo nie ma o czym mówić. Inaczej, szukaj dalej.
Patrz

🙂
🙂
Dzięki za wyjaśnienie 🙂 Szczerze nie umiem tańczyć tańców towarzyskich 🙄Wiecc odpadam 😕 Tańczę bardziej nowocześnie. 🤷🤷🤷

O

ologreti

Guest
Wiem wiem. Poprostu lubię cisnąć bekę ze swojego wzrostu. Rozmiar kompaktowy = same plusy. Zajmuje mniej miejsca na łóżku i mogę wejść pod stół na stojąco.
To jak Ty pod stół na stojąco 🤣 to przy moim wzroście nwm czy po ławka bym mogła stać 😂😂... Mogłaby się okazać za wysoka🙈🙈🙈

Mężczyzna

NaWesoło

Podrywacz
To jak Ty pod stół na stojąco 🤣 to przy moim wzroście nwm czy po ławka bym mogła stać 😂😂... Mogłaby się okazać za wysoka🙈🙈🙈
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.

O

ologreti

Guest
To w
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.
To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęła 🤣🤣🤣🙈🙈

O

ologreti

Guest
To w

To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęła 🤣🤣🤣🙈🙈
A w domu z górnych półek żeby cokolwiek sięgnąć to muszę się wspinać na blat🤣🤣

Mężczyzna

Uselink

Podrywacz
Od tylu, bo i najbezpieczniej 🙂

mru: Poproszę z najmniejszą ilością cukru😁 - e tam, przekręt, bo z Twoja figura ... 🙂

🙂mal@: Jakiego🤔🤔 miętowy, kokosowy, kamikaze, mohito, sexybeach. - oj tam, wystarczy kilka nutek muzyki,a .... a juz będziesz kobieta 🙂 a nie forumowiczką. Poważnie.
Figura Mru... kurde nie widzialem. Tylko nóżki. Duza strata jak mniemam...
Co do muzy - proponuje Rammstein Stripped heavy mental mix. Do tego drink i jedziemy...

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Gdyby tak było nie istniałoby coś takiego jak prawa kobiet, bo wystarczyłyby prawa człowieka xd
A jakie prawa kobiet zostały wprowadzone w Polsce?
Prawa kobiet ogólnie - niebędące uprawnienia pracownic związanymi z macierzyństwem.
Kobiety nie są w żaden sposób upośledzone społecznie ani ekonomicznie. Dyskryminacji kobiet nie ma. Niewątpliwie jest dyskryminacja matek na rynku pracy, ale nie kobiet. Bo nie każda kobieta jest i będzie matką.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Jest dyskryminacja kobiet, patrz kodeks pracy, Nie wolno im np. przenosić takich samych ciężarów jakie wolno facetom.
To jest związane z biologicznie uwarunkowanymi przymiotami płci, kobiety są fizycznie znacznie słabsze. Nawet antyfemista to przyzna.
Nie stanowi to jednak systemowej dyskryminacji.