O
ologreti
Guest
Tu się nie zgodzę. Każdy facet jeśli chce pomóc lub zrobić nie będzie patrzył na kobietę tylko pójdzie i to zrobi.Facet robi tyle na ile kobieta mu pozwala.
Tu się nie zgodzę. Każdy facet jeśli chce pomóc lub zrobić nie będzie patrzył na kobietę tylko pójdzie i to zrobi.Facet robi tyle na ile kobieta mu pozwala.
Aż mi się cytat z filmu przypomniał:Tu się nie zgodzę. Każdy facet jeśli chce pomóc lub zrobić nie będzie patrzył na kobietę tylko pójdzie i to zrobi.
Aż mi się cytat z filmu przypomniał:
Jadźka, pomóc Ci?
Nie, dam se radę.
Jak chcesz to Ci pomogę.
Nie trzeba.
No to Ci pomogę...
Film:Sami Swoi
Wyższe wykształcenie nie oznacza, że ktoś je uzyskawszy, ma kompetencje zawodowe.To kluczowy element tego stwierdzenia. Może być, o ile ma inne cechy, niezależne od wykształcenia itd.
I tak i nie.Wyższe wykształcenie nie oznacza, że ktoś je uzyskawszy, ma kompetencje zawodowe.
Kompetencje zawodowe są zdecydowanie najbardziej istotne dla mężczyzny. Reszta atrybutów, tj. wygląd, wzrost, długość penisa jest bez znaczenia, gdy ktoś jest niekompletny.
Ale temat jest o oczekiwaniach kobiet a nie mężczyzn.Kompetencje zawodowe są zdecydowanie najbardziej istotne dla mężczyzny.
Łoj tam. Ile kobit tyle spojrzeń na świat. Co dziwne kobieta też człowiek.Jeśli zostawimy temat w damskich łapkach, to jak nic zdechnie na wieki, bo i która przyzna się, ze kryterium wyboru jest zakreślone do kilku kluczowych punktów?
Na początek, czyli damska pierwsza klasyfikacja to:
- aparycja - u mnie dość wredna, ale tutaj i tak najczęściej wygrywałem.
- ogólna postura - plus dla mnie
- elokwencja i niekłamany zachwyt w oczach
- romantyzm - u mnie minus
- ogólna prezentacja w jakiś to sposób podkreślająca stan zamożności - u mnie same plusy.
- samochód - dla mnie od zawsze jest tylko przedmiotem użytkowym jak np. odkurzacz, czy pralka do naczyń, a mój lekko pognieciony Defender jakoś nie wpisywał się na listę plusów.
- Taniec... Tja to jest temat rzeka - bo każda potrafi tańczyć, jednak w zderzeniu z walcem, czy chociazby pospolitym tangiem i tak daje pospolite 4 litery, i u mnie była odstawiana pod ścianę, jako kłamczucha - minus dla mnie.
Facet godny zagięcia parola, to tak, który wprowadzi białogłowę w obszerne murowane luksusy. Z obowiązkowymi firankami w oknach i wypielęgnowanymi trawnikami - u mnie tego nie było. Minus
Nie miałem pieska typu format kieszonkowy? -A wiec minus.
Delikatnie zwróciłem uwagę na żółte majtki, co w kontekście czarnego zarostu natychmiast rzucało się w oczy - minus!
No jasna Dupa!
Jeśli zostawimy temat w damskich łapkach, to jak nic zdechnie na wieki, bo i która przyzna się, ze kryterium wyboru jest zakreślone do kilku kluczowych punktów?
Na początek, czyli damska pierwsza klasyfikacja to:
- aparycja - u mnie dość wredna, ale tutaj i tak najczęściej wygrywałem.
- ogólna postura - plus dla mnie
- elokwencja i niekłamany zachwyt w oczach
- romantyzm - u mnie minus
- ogólna prezentacja w jakiś to sposób podkreślająca stan zamożności - u mnie same plusy.
- samochód - dla mnie od zawsze jest tylko przedmiotem użytkowym jak np. odkurzacz, czy pralka do naczyń, a mój lekko pognieciony Defender jakoś nie wpisywał się na listę plusów.
- Taniec... Tja to jest temat rzeka - bo każda potrafi tańczyć, jednak w zderzeniu z walcem, czy chociazby pospolitym tangiem i tak daje pospolite 4 litery, i u mnie była odstawiana pod ścianę, jako kłamczucha - minus dla mnie.
Facet godny zagięcia parola, to tak, który wprowadzi białogłowę w obszerne murowane luksusy. Z obowiązkowymi firankami w oknach i wypielęgnowanymi trawnikami - u mnie tego nie było. Minus
Nie miałem pieska typu format kieszonkowy? -A wiec minus.
Delikatnie zwróciłem uwagę na żółte majtki, co w kontekście czarnego zarostu natychmiast rzucało się w oczy - minus!
No jasna Dupa!
Uuuuu mężczyźni się rozpisali.... Normalnie bombaŁoj tam. Ile kobit tyle spojrzeń na świat. Co dziwne kobieta też człowiek.
Wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę nie wygląda jak by wypadł położnej przy porodzie to prędzej czy później kogoś znajdzie.
Uważam jedynie że brać pierwsza lepszą i cieszyć się z tego to dość słaby pomysł bo potem męcz się z taką.
Jasne ja tam bym wolala czysta bo od piwa brzuch rośnieDziękuję za bombę, choć jako facet, w realu wolałbym kufel jasnego.
Pomyśl o tym, ok?
To ja poproszę o drinka. Panowie zagadali kobiety i ich potrzeby / ochotęJasne ja tam bym wolala czysta bo od piwa brzuch rośnie
Jakiego miętowy, kokosowy, kamikaze, mohito, sexybeach. Wybieraj a już robię i wysyłam.To ja poproszę o drinka. Panowie zagadali kobiety i ich potrzeby / ochotę
Poproszę z najmniejszą ilością cukruP
Jakiego miętowy, kokosowy, kamikaze, mohito, sexybeach. Wybieraj a już robię i wysyłam.
To zrobię Ci cytrynowy i razem do dna i do bialego ranaPoproszę z najmniejszą ilością cukru
Ogarnij pracę a później jedziemyTo zrobię Ci cytrynowy i razem do dna i do bialego rana
Zgadzam sięOgarnij pracę a później jedziemy
Sprecyzuj.... Swoją mysl.... Bo albo jestem zacofana abo już nie mysleA już bedziesz kobieta a nie forumowiczką. Poważnie....
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Wysoki facet - oczekiwania | Seks | 3 | |
R | Miss kobiet sexforum | Seks fotki i filmy | 3 | |
A | Rogacz wymiana zdjęciami i ocena swoich kobiet | Fantazje erotyczne | 19 | |
T | Pytanie do kobiet: orgazm pochwowy | Masturbacja | 12 | |
W | Pytanie do kobiet: Jak namówić żonę na loda? | Sprawy kobiet | 107 |