Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Wiem wiem. Poprostu lubię cisnąć bekę ze swojego wzrostu. Rozmiar kompaktowy = same plusy. Zajmuje mniej miejsca na łóżku i mogę wejść pod stół na stojąco.
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.
Kiedyś w markecie za chuja nie mogłem zdjąć bodajże papieru ryżowego czy czegoś w tym stylu z górnej półki. Namierzyłem na sklepie pusta skrzynkę po piwie i zrobiłem z niej sobie podest. Pracownik który się temu przyglądał prawie umarł ze śmiechu.
To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęła
To wyobraź sobie jak ja robię zakupy i coś stoi wysoko a ja nie mogę tego sięgnąć.... Mi to by musieli drabinę podstawić bo ze skrzynki po piwie na bank bym nie sięgnęła
mru: Poproszę z najmniejszą ilością cukru - e tam, przekręt, bo z Twoja figura ...
mal@: Jakiego miętowy, kokosowy, kamikaze, mohito, sexybeach. - oj tam, wystarczy kilka nutek muzyki,a .... a juz będziesz kobieta a nie forumowiczką. Poważnie.
Figura Mru... kurde nie widzialem. Tylko nóżki. Duza strata jak mniemam...
Co do muzy - proponuje Rammstein Stripped heavy mental mix. Do tego drink i jedziemy...
Figura Mru... kurde nie widzialem. Tylko nóżki. Duza strata jak mniemam...
Co do muzy - proponuje Rammstein Stripped heavy mental mix. Do tego drink i jedziemy...
A jakie prawa kobiet zostały wprowadzone w Polsce?
Prawa kobiet ogólnie - niebędące uprawnienia pracownic związanymi z macierzyństwem.
Kobiety nie są w żaden sposób upośledzone społecznie ani ekonomicznie. Dyskryminacji kobiet nie ma. Niewątpliwie jest dyskryminacja matek na rynku pracy, ale nie kobiet. Bo nie każda kobieta jest i będzie matką.
To jest związane z biologicznie uwarunkowanymi przymiotami płci, kobiety są fizycznie znacznie słabsze. Nawet antyfemista to przyzna.
Nie stanowi to jednak systemowej dyskryminacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.