C
col.Greg
Guest
Zna sięTutaj u nas na forum, dawaj ją, biorę dam sobie nawet kilka fasetek zeszlifować, jeśli oczywiście się zna na gemmologi.
Zna sięTutaj u nas na forum, dawaj ją, biorę dam sobie nawet kilka fasetek zeszlifować, jeśli oczywiście się zna na gemmologi.
Chyba gębologii w Waszym.przypadku.się zna na gemmologi.
Dobra dobra, ciśnienie a przede wszystkim czas i ani się obejrzysz masz twardziela do oszlifowania.Chyba gębologii w Waszym.przypadku.
Nadal piszesz o kamieniach szlachetnych?Dobra dobra, ciśnienie a przede wszystkim czas i ani się obejrzysz masz twardziela do oszlifowania.
Patrz jak to klimat forum wyłazi z każdej mądrej konwersacji.Nadal piszesz o kamieniach szlachetnych?
Która to, bo kilka podejrzewam.?Zna sięZawsze wybiera najlepsze.
Ta a większość tych ikarusowych ekscesów i tka kończyło się tarmoszeniem za ramię i komunikatem "bilet do kontroli proszzzzzzzzzzz"I weż sie otrzyj w autobusie (vide:temat)
Wzrokowy się zdarza,nawet ostatnio, ale tarcia nie ma.Na drugim roku studiów po integracji jechaliśmy nocnym do mieszkania koleżanki z kierunku. I tak pod wpływem % podróż skończyliśmy 3 przystanki dalej. Moje ręce całą podróż były pod płaszczem, gładząc jej uda i krocze przez kabaretki.. Na szczęście była to noc, autobus był pusty, tylko my i kierowca. W dzień przy obecności innych czułbym cringe miętoląc się w zatłoczonym autobusie, chociaż tamtą noc wspominam dobrze
Jeśli chodzi o jakieś dotykanie obcych kobiet w autobusie, nie jest to smaczne imo, chociaż nie raz złapałem dość przyjemny kontakt wzrokowy z obcymi kobietami, jak jeszcze regularnie korzystałem z komunikacji miejskiej.
Dopuszczalne tarcie to kumunikacji miejskiej jest to przy układzie hamulcowym. Wyjątkiem są powroty z integracjiWzrokowy się zdarza,nawet ostatnio, ale tarcia nie ma.
Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"Na drugim roku studiów po integracji jechaliśmy nocnym do mieszkania koleżanki z kierunku. I tak pod wpływem % podróż skończyliśmy 3 przystanki dalej. Moje ręce całą podróż były pod płaszczem, gładząc jej uda i krocze przez kabaretki.. Na szczęście była to noc, autobus był pusty, tylko my i kierowca. W dzień przy obecności innych czułbym cringe miętoląc się w zatłoczonym autobusie, chociaż tamtą noc wspominam dobrze
Jeśli chodzi o jakieś dotykanie obcych kobiet w autobusie, nie jest to smaczne imo, chociaż nie raz złapałem dość przyjemny kontakt wzrokowy z obcymi kobietami, jak jeszcze regularnie korzystałem z komunikacji miejskiej.
@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"
A nie, nie nie nigdzie nie pójdę dopóki nie spotkam mojej muzy na tym forum i jej nie wkurzę.@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?
Ja już wysiadam@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?
Czasami rozpięcie jednego guzika jest większym priorytetem niż naciśnięcie tego „na żądanie”Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"
A znalezienie tego jednego guziczka czasem to trudniejsze niż wszystkich śrubek w ikarusie, dobrze, że jest forumCzasami rozpięcie jednego guzika jest większym priorytetem niż naciśnięcie tego „na żądanie”![]()
Kroi nam się specjalista od mechaniki autobusowej na forum.A znalezienie tego jednego guziczka czasem to trudniejsze niż wszystkich śrubek w ikarusie, dobrze, że jest forum![]()
Nie autobusowej tylko autobusiastejKroi nam się specjalista od mechaniki autobusowej na forum.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ocieranie się o penisa | Seks | 22 | |
![]() |
Ocieranie się pupą o chłopaka | Fantazje erotyczne | 67 | |
K | przyjemność z dotykania nieznajomych w autobusie | Fetysze i perwersje | 7 | |
R | Jak poderwać kobietę w autobusie? | Związki | 6 | |
F | Jak poderwać nieznajomą w autobusie ? | Poza tematem | 23 |