C
col.Greg
Guest
Zna się Zawsze wybiera najlepsze.Tutaj u nas na forum, dawaj ją, biorę dam sobie nawet kilka fasetek zeszlifować, jeśli oczywiście się zna na gemmologi.
Zna się Zawsze wybiera najlepsze.Tutaj u nas na forum, dawaj ją, biorę dam sobie nawet kilka fasetek zeszlifować, jeśli oczywiście się zna na gemmologi.
Chyba gębologii w Waszym.przypadku.się zna na gemmologi.
Dobra dobra, ciśnienie a przede wszystkim czas i ani się obejrzysz masz twardziela do oszlifowania.Chyba gębologii w Waszym.przypadku.
Nadal piszesz o kamieniach szlachetnych?Dobra dobra, ciśnienie a przede wszystkim czas i ani się obejrzysz masz twardziela do oszlifowania.
Patrz jak to klimat forum wyłazi z każdej mądrej konwersacji.Nadal piszesz o kamieniach szlachetnych?
Która to, bo kilka podejrzewam.?Zna się Zawsze wybiera najlepsze.
Ta a większość tych ikarusowych ekscesów i tka kończyło się tarmoszeniem za ramię i komunikatem "bilet do kontroli proszzzzzzzzzzz"I weż sie otrzyj w autobusie (vide:temat)
Wzrokowy się zdarza,nawet ostatnio, ale tarcia nie ma.Na drugim roku studiów po integracji jechaliśmy nocnym do mieszkania koleżanki z kierunku. I tak pod wpływem % podróż skończyliśmy 3 przystanki dalej. Moje ręce całą podróż były pod płaszczem, gładząc jej uda i krocze przez kabaretki.. Na szczęście była to noc, autobus był pusty, tylko my i kierowca. W dzień przy obecności innych czułbym cringe miętoląc się w zatłoczonym autobusie, chociaż tamtą noc wspominam dobrze
Jeśli chodzi o jakieś dotykanie obcych kobiet w autobusie, nie jest to smaczne imo, chociaż nie raz złapałem dość przyjemny kontakt wzrokowy z obcymi kobietami, jak jeszcze regularnie korzystałem z komunikacji miejskiej.
Dopuszczalne tarcie to kumunikacji miejskiej jest to przy układzie hamulcowym. Wyjątkiem są powroty z integracji . Chociaż teraz integracja to jedynie z pracy, a powrót Boltem a nie komunikacją - być może niestetyWzrokowy się zdarza,nawet ostatnio, ale tarcia nie ma.
Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"Na drugim roku studiów po integracji jechaliśmy nocnym do mieszkania koleżanki z kierunku. I tak pod wpływem % podróż skończyliśmy 3 przystanki dalej. Moje ręce całą podróż były pod płaszczem, gładząc jej uda i krocze przez kabaretki.. Na szczęście była to noc, autobus był pusty, tylko my i kierowca. W dzień przy obecności innych czułbym cringe miętoląc się w zatłoczonym autobusie, chociaż tamtą noc wspominam dobrze
Jeśli chodzi o jakieś dotykanie obcych kobiet w autobusie, nie jest to smaczne imo, chociaż nie raz złapałem dość przyjemny kontakt wzrokowy z obcymi kobietami, jak jeszcze regularnie korzystałem z komunikacji miejskiej.
@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"
A nie, nie nie nigdzie nie pójdę dopóki nie spotkam mojej muzy na tym forum i jej nie wkurzę.@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?
Ja już wysiadam@Golden Retriver Ty go zabierzesz czy ja muszę to zrobić?
Czasami rozpięcie jednego guzika jest większym priorytetem niż naciśnięcie tego „na żądanie”Młodzież proszę zanotować z łapami pod spódnicą nie naciśniesz guzika "przystanek na żądanie"
A znalezienie tego jednego guziczka czasem to trudniejsze niż wszystkich śrubek w ikarusie, dobrze, że jest forumCzasami rozpięcie jednego guzika jest większym priorytetem niż naciśnięcie tego „na żądanie”
Kroi nam się specjalista od mechaniki autobusowej na forum.A znalezienie tego jednego guziczka czasem to trudniejsze niż wszystkich śrubek w ikarusie, dobrze, że jest forum
Nie autobusowej tylko autobusiastejKroi nam się specjalista od mechaniki autobusowej na forum.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ocieranie się o penisa | Seks | 22 | |
Ocieranie się pupą o chłopaka | Fantazje erotyczne | 67 | ||
K | przyjemność z dotykania nieznajomych w autobusie | Fetysze i perwersje | 7 | |
R | Jak poderwać kobietę w autobusie? | Związki | 6 | |
F | Jak poderwać nieznajomą w autobusie ? | Poza tematem | 23 |