Jakby dziewczyna wypięła nagą pupcię i ocierała się o mnie, to raczej długo bym nie wytrzymał, tylko bym ją chwycił za biodra i zaczął lizać jej dziurkę, a potem wszedł w nią "na pieska". To jest mega podniecające.
Na samą myśl rozrywa bokserki.......Pytanie do chłopaków, czy bardzo by Was podnieciło, jakby dziewczyna wypięła nagą pupcię i jakbyście siedzieli obok ocierała się nią o Was? Ja bym tak lubiła robić I to w czerwonych kabaretkach
Piękna, okrąglutka i lekko odstająca pupa to jest ta część kobiecego ciała, która powoduje że jak często piszą wielbiciele mojej żony "szarpałbym jak Reksio szynkę"Pytanie do chłopaków, czy bardzo by Was podnieciło, jakby dziewczyna wypięła nagą pupcię i jakbyście siedzieli obok ocierała się nią o Was? Ja bym tak lubiła robić I to w czerwonych kabaretkach
Pytanie do chłopaków, czy bardzo by Was podnieciło, jakby dziewczyna wypięła nagą pupcię i jakbyście siedzieli obok ocierała się nią o Was? Ja bym tak lubiła robić I to w czerwonych kabaretkach
Piękna, okrąglutka i lekko odstająca pupa to jest ta część kobiecego ciała, która powoduje że jak często piszą wielbiciele mojej żony "szarpałbym jak Reksio szynkę"
Ja też tak lubię jak mi moją tak robiUwielbiam jak się moja żonka ociera tyłeczkiem o mnie jest super i po chwili zaczynam całować i lizać jej tyłeczek mniam mniam
Piękna, okrąglutka i lekko odstająca pupa to jest ta część kobiecego ciała, która powoduje że jak często piszą wielbiciele mojej żony "szarpałbym jak Reksio szynkę"brałbym jak rolnik dopłaty
Piękna, okrąglutka i lekko odstająca pupa to jest ta część kobiecego ciała, która powoduje że jak często piszą wielbiciele mojej żony "szarpałbym jak Reksio szynkę"
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ocieranie się o penisa | Seks | 22 | |
W | Ocieranie w autobusie | Fetysze i perwersje | 67 | |
N | Dlaczego tak się dzieje? | Opowiadania erotyczne | 2 | |
Ciągle mi się chce ! | Seks | 9 | ||
K | Obijanie się jaj o cipkę | Seks | 11 |