• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Obcy faceci obserwujący lub masturbujący się na zdjęcia twojej partnerki/koleżanki

prymek

Nowicjusz
Bardzo lubię gdy ktoś wręcz zjada ją wzrokiem:) ciekawi mnie gdzie krążą wtedy jego myśli i co najchętniej by zrobił.
Odnośnie macania, to zdarzyło się to kilka razy i było dla nas obojga podniecające.
W przypadku zalania sperma zdjęcia jeszcze nie praktykowałem, ale kto wie może czas najwyższy... :)

Mężczyzna

Kamil-94

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam zalewać fotki innych dziewczyn :) Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć na zdjęciach i nagraniach jak bawię się przy fotkach jego dziewczyny/narzeczonej/żony/siostry/kuzynki/koleżanka to zapraszam :)

Mężczyzna

spragniony69

Cichy Podglądacz
Mnie strasznie to podnieca. Kiedyś przyłapałem sąsiada, który nas odwiedził, że masturbował się stringami mojej żony, które wyjął z pralki. Mega podniecające. Swojego czasu często wymienialiśmy się bielizną naszych żon...
Może chciałbyś się wymienić ze mną? :) chętnie pokaże i oddam do zalania i mogę zrobić to samo :)