Do mojejdo innych każdy lubi, ale więcej tych walących, niż "innych"
Do mojejdo innych każdy lubi, ale więcej tych walących, niż "innych"
Również przygarnę, kkowalski6969@interia.plWysyłam zdjęcia filmy z żonka do szmacenia wulgarnie jej na spiocha
OczywiścieMnie podnieca i to bardzo
Lol ale super!Nie obraz się ale sobie fantazjuje że mam tą spermę na sobięWitam Panie i Panowie
Czy czuliście kiedyś podniecenie związane z tym że ktoś byl podniecony wobec waszej parnerki/partnera? Moze podoba wam sie kiedy na mieście ktoś oglada sie za waszymi wybrankami?
Ostatnio zauważyłem tez że bardzo duzo facetów lubi kiedy inni mężczyźni dochodzą i ospermiają zdjęcia waszych kobiet od razu zareklamuje sie że mogę sie tego podjąć o obficie je zalać. Po emaila do wysłania zdjęcia odezwijcie sie na wiadomości prywatnej. (Ważne! Na zdjęciu MUSI być widoczna twarz. Losowych nagich zdjęć nie zaleje)
Może widzieliście kiedyś jak ktos na przykład na imprezie macał waszą kobietę i nie protestowaliscie? Dajcie znać z chęcią poznam wasze doświadczenia.
Podoba mi się, chętnie bym dolał swojej, ,tobie też FrytkaLol ale super!Nie obraz się ale sobie fantazjuje że mam tą spermę na sobię
Wiesz sperma to mój największy fetysz,ale każdy powinien mieć coś co go kręci i im więcej tym lepiejPodoba mi się, chętnie bym dolał swojej, ,tobie też Frytka
Mogę ci pokazać jak tryskam spermą, jeśli chceszWiesz sperma to mój największy fetysz,ale każdy powinien mieć coś co go kręci i im więcej tym lepiej
Wiesz sperma to mój największy fetysz,ale każdy powinien mieć coś co go kręci i im więcej tym lepiej
Smak, zapach i im więcej tym lepiejSmak jest Twoim fetyszem? Czy miejsce gdzie sperma ląduje?
Smak, zapach i im więcej tym lepiej
Ulubione miejsce to twarz albo w buzi choć wszędzie jest super......z reguły faceci najczęściej lubią kończyć na cyckach albo brzuszkuW buzi? Czy na buzi, ustach, piersiach, pupie?
Ulubione miejsce to twarz albo w buzi choć wszędzie jest super......z reguły faceci najczęściej lubią kończyć na cyckach albo brzuszku
Mega o ile jest coś tej spermyJa uwielbiam na twarz, a jeszcze jak spływa na piersi i potem partnerka rozsmarowuję to w piersi to istny odlot
Mega o ile jest coś tej spermy
Frytka jak mogę się przyłączyć to z chęcią dorzucę od siebie na Twoją twarzSmak, zapach i im więcej tym lepiej
Nie rób smakaFrytka jak mogę się przyłączyć to z chęcią dorzucę od siebie na Twoją twarz
Jaki masz ideał dziewczyny?ja z chęcią doszedłbym na jakieś zdjęcia
musi mieć to coś, co mnie zaintrygujeJaki masz ideał dziewczyny?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Język.....ale ten obcy:) | Poza tematem | 21 | |
J | Czy ktoś widział jak obcy maca twoją żonę? | Fantazje erotyczne | 25 | |
O | Faceci bi | Seks | 10 | |
Czy faceci hetero oglądają filmy z męską masturbacją? | Masturbacja | 29 | ||
M | Faceci, którzy nie proszą o sex | Seks | 66 |