• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Jeżeli facet ma ,,jaja", to zażądał by rozwodu
Po wnikliwej obserwacji doszedłem do smutnego wniosku, iż sporo (jeśli nie większość) męskich osobników tutaj marzy o byciu puszczonym w kanał przez swoje realne partnerki, lub docelowo gdy takową znajdą. Innymi słowy: większość tutejszych samców nie ma jaj. Nie pytaj mnie dlaczego, bo sam chciałbym to wiedzieć.

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Po wnikliwej obserwacji doszedłem do smutnego wniosku, iż sporo (jeśli nie większość) męskich osobników tutaj marzy o byciu puszczonym w kanał przez swoje realne partnerki, lub docelowo gdy takową znajdą. Innymi słowy: większość tutejszych samców nie ma jaj. Nie pytaj mnie dlaczego, bo sam chciałbym to wiedzieć.
Odpowiedź jest prosta. Na forum nie wchodzi pełny przekrój męskiego społeczeństwa, a jedynie jego wycinek. :)

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Tym się różnią fantazje od rzeczywistości, że można sobie fantazjować bez konsekwencji. Ja też fantazjuję o seksie z innymi kobietami, a przecież żony nie zdradzam. I tak, ona też fantazjuje.

Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Odpowiedź jest prosta. Na forum nie wchodzi pełny przekrój męskiego społeczeństwa, a jedynie jego wycinek. :)
Zgadzam się. :)
Tym się różnią fantazje od rzeczywistości, że można sobie fantazjować bez konsekwencji.
Rzecz w tym, że wielu tutaj pragnie tego typu fantazje przenieść do realnego życia nie zdając sobie nawet sprawy z tego, jakie konsekwencje to ze sobą poniesie. Faceci pchający swoje Kobiety w ramiona innych to nie Mężczyźni tylko niedojrzali Chłopcy, którzy na te Kobiety nie zasługują. @Krystyna.X Mam rację?

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Zgadzam się. :)

Rzecz w tym, że wielu tutaj pragnie tego typu fantazje przenieść do realnego życia nie zdając sobie nawet sprawy z tego, jakie konsekwencje to ze sobą poniesie. Faceci pchający swoje Kobiety w ramiona innych to nie Mężczyźni tylko niedojrzali Chłopcy, którzy na te Kobiety nie zasługują. @Krystyna.X Mam rację?
Coś w tym jest. W naturze mężczyzny–samca jest posiadanie kobiety/partnerki–samicy na wyłączność

Mężczyzna

Don_Juan

Nowicjusz
Coś w tym jest. W naturze mężczyzny–samca jest posiadanie kobiety/partnerki–samicy na wyłączność
Otóż to! Samiec zdobywa Samicę dla siebie i chełpi się tym, gdy osiągnie cel - taka jest biologia. Natomiast samce pchający swoje samice do innych i one przystające na takie coś to nieporozumienie.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Otóż to! Samiec zdobywa Samicę dla siebie i chełpi się tym, gdy osiągnie cel - taka jest biologia. Natomiast samce pchający swoje samice do innych i one przystające na takie coś to nieporozumienie.
Biologia biologią... Ciekawe, jak Ci szła w szkole... Fakty takie są natomiast, że wielu mężczyzn mega kręci sama idea że ich samicę miał/ ma/ będzie miec ktoś inny i nawet na tym forku widać, jaki mamy takich "zboczeń" wysyp. To co, aż tylu ludzi to nieporozumienie? xD Dodaj do tego całe nacje i ich obyczaje, np. za czasów chanatu mongolskiego gość w domu oprócz jedzenia, picia i noclegu dostawał i żonę gospodarza.

To jest niemalże tak samo proste jak chęć ćwiczenia na siłowni z kimś do towarzystwa i rywalizacji lub samotnie.