Na raz byś je chciał?O seksie z sąsiadką i jej dorosłymi córkami
Na raz byś je chciał?O seksie z sąsiadką i jej dorosłymi córkami
Jakie to jest ciało i jeszcze zabawny, inteligentny, uczynny i męski. Ślina mi pociekłaCzyli przydalby sie duzy silny pan![]()
Co byś zrobił, gdyby taka sytuacja naprawdę się wydarzyła?O fantazji w której moja żonka daje dupy swojemu staremu szefowi w biurze
Takie scenki są dobre w wyobraźni. Realnie by się rozpłakałCo byś zrobił, gdyby taka sytuacja naprawdę się wydarzyła?
Dokładnie tak samo uważam. Fantazje fantazjami, a rzeczywistość to... rzeczywistość?Takie scenki są dobre w wyobraźni. Realnie by się rozpłakał
Jeżeli facet ma ,,jaja", to zażądałby rozwoduDokładnie tak samo uważam. Fantazje fantazjami, a rzeczywistość to... rzeczywistość?
Po wnikliwej obserwacji doszedłem do smutnego wniosku, iż sporo (jeśli nie większość) męskich osobników tutaj marzy o byciu puszczonym w kanał przez swoje realne partnerki, lub docelowo gdy takową znajdą. Innymi słowy: większość tutejszych samców nie ma jaj. Nie pytaj mnie dlaczego, bo sam chciałbym to wiedzieć.Jeżeli facet ma ,,jaja", to zażądał by rozwodu
Odpowiedź jest prosta. Na forum nie wchodzi pełny przekrój męskiego społeczeństwa, a jedynie jego wycinek.Po wnikliwej obserwacji doszedłem do smutnego wniosku, iż sporo (jeśli nie większość) męskich osobników tutaj marzy o byciu puszczonym w kanał przez swoje realne partnerki, lub docelowo gdy takową znajdą. Innymi słowy: większość tutejszych samców nie ma jaj. Nie pytaj mnie dlaczego, bo sam chciałbym to wiedzieć.
Zgadzam się.Odpowiedź jest prosta. Na forum nie wchodzi pełny przekrój męskiego społeczeństwa, a jedynie jego wycinek.![]()
Rzecz w tym, że wielu tutaj pragnie tego typu fantazje przenieść do realnego życia nie zdając sobie nawet sprawy z tego, jakie konsekwencje to ze sobą poniesie. Faceci pchający swoje Kobiety w ramiona innych to nie Mężczyźni tylko niedojrzali Chłopcy, którzy na te Kobiety nie zasługują. @Krystyna.X Mam rację?Tym się różnią fantazje od rzeczywistości, że można sobie fantazjować bez konsekwencji.
Masz rację jeżeli mówić wyłącznie o fantazjowaniu. Z tym, że z @Don_Juan porównywaliśmy fantazję do realnych sytuacjiTym się różnią fantazje od rzeczywistości, że można sobie fantazjować bez konsekwencji. Ja też fantazjuję o seksie z innymi kobietami, a przecież żony nie zdradzam. I tak, ona też fantazjuje.
Coś w tym jest. W naturze mężczyzny–samca jest posiadanie kobiety/partnerki–samicy na wyłącznośćZgadzam się.
Rzecz w tym, że wielu tutaj pragnie tego typu fantazje przenieść do realnego życia nie zdając sobie nawet sprawy z tego, jakie konsekwencje to ze sobą poniesie. Faceci pchający swoje Kobiety w ramiona innych to nie Mężczyźni tylko niedojrzali Chłopcy, którzy na te Kobiety nie zasługują. @Krystyna.X Mam rację?
Otóż to! Samiec zdobywa Samicę dla siebie i chełpi się tym, gdy osiągnie cel - taka jest biologia. Natomiast samce pchający swoje samice do innych i one przystające na takie coś to nieporozumienie.Coś w tym jest. W naturze mężczyzny–samca jest posiadanie kobiety/partnerki–samicy na wyłączność
Rozumiem. Ja sobie nie wyobrażam cuckold w realu, ale jeśli to pasuje dwóm stronom to niech ryzykują.Masz rację jeżeli mówić wyłącznie o fantazjowaniu. Z tym, że z @Don_Juan porównywaliśmy fantazję do realnych sytuacji
Biologia biologią... Ciekawe, jak Ci szła w szkole... Fakty takie są natomiast, że wielu mężczyzn mega kręci sama idea że ich samicę miał/ ma/ będzie miec ktoś inny i nawet na tym forku widać, jaki mamy takich "zboczeń" wysyp. To co, aż tylu ludzi to nieporozumienie? xD Dodaj do tego całe nacje i ich obyczaje, np. za czasów chanatu mongolskiego gość w domu oprócz jedzenia, picia i noclegu dostawał i żonę gospodarza.Otóż to! Samiec zdobywa Samicę dla siebie i chełpi się tym, gdy osiągnie cel - taka jest biologia. Natomiast samce pchający swoje samice do innych i one przystające na takie coś to nieporozumienie.
Oczywiście, że wielu ludzi to chodzące nieporozumienia zwłaszcza biorąc pod uwagę, jak wygląda dzisiejszy absurdalny świat: rozejrzyj się, człowieku. Temat-rzeka, a ja tylko dotykam jednego aspektu. Mężczyzna oddający swoją Kobietę innym robi z niej dziwkę i zasługuje tym samym na miano "Alfonsa" a nie "Mężczyzny". Gdzie tu szacunek do płci przeciwnej?!To co, aż tylu ludzi to nieporozumienie? xD
Lekcja Historii, którą wszyscy znają. I czego to dowodzi? Wyłącznie męskiego prymitywizmu, którym się brzydzę.Dodaj do tego całe nacje i ich obyczaje, np. za czasów chanatu mongolskiego gość w domu oprócz jedzenia, picia i noclegu dostawał i żonę gospodarza.