Fantazjowałem o tym, jak moja lady przekonuje mnie do zostania rogaczem, a następnie zabawia się na moich oczach z facetem, który jest obdarzony penisem dwukrotnie większym od mojego.
haha ona stałaby się twoim osobistym biurkiem wyobraź sobie, że wchodzisz do swojego biura, rozrywasz krawat i rzucasz na sofę, a potem każesz swojej sekretarce podnieść go zębami, nachodzisz ją od tyłu i walisz jakimi mocnymi pchnięciami, jakbyś miał rozwalić cały budynek ohh tak panie prezesie, mocniej
Chyba lepiej by byc nie mogło. Dobierała by się do mnie przez rozporek od garnituru. Pozniej nawet nie ściągając spodni wchodziłbym w nią. Prosto między jej nóżkii odchyloną bieliznę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.