• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Fantazjowałem o tym, jak moja lady przekonuje mnie do zostania rogaczem, a następnie zabawia się na moich oczach z facetem, który jest obdarzony penisem dwukrotnie większym od mojego.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Mnie ostatnio intryguje asystentka dyrektora w firmie...hmmm 45 lat mniej wiecej. `Ciekawe jak to jest z taką kobietą, bo na sama myśl mi dyga

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
nie żebym ją obgadywał, ale wygląda na taką zimną sukę... może dlatego, że od niedawna jest dyrektorką a ubiera się jak hmm gorąca laska :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
ha, nie może tylko napewno... każdy dyrektor fantazjuje o sekretarce, jak mu robi dobrze pod biurkiem... więc zostań dyrektorem :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
haha ona stałaby się twoim osobistym biurkiem :) wyobraź sobie, że wchodzisz do swojego biura, rozrywasz krawat i rzucasz na sofę, a potem każesz swojej sekretarce podnieść go zębami, nachodzisz ją od tyłu i walisz jakimi mocnymi pchnięciami, jakbyś miał rozwalić cały budynek :D ohh tak panie prezesie, mocniej :D:D:D

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Chyba lepiej by byc nie mogło. Dobierała by się do mnie przez rozporek od garnituru. Pozniej nawet nie ściągając spodni wchodziłbym w nią. Prosto między jej nóżkii odchyloną bieliznę

goadik

Seks Praktykant
Lubię się masturbować przy żonie, kiedy ona patrzy na mnie, wtedy wyobrażam ze dobiera się do niej napalony gość z duża maczuga 🔥🔥🔥