Ja tworzę w wyobraźni całe scenariusze. Zawsze są one realne. Niektóre są bardziej, a inne mniej prawdopodobne. Jeśli jednego wieczoru zasnę przed końcem fantazjowania albo zbyt wcześnie wytrysnę, kontynuuję tę samą fantazję przy kolejnej masturbacji.
Różnie bywa czasem jest to zwykłe mmmm jak dobrze... a czasem wplecie się chwila zastanowienia jak zwykle na brzuch czy może tryskać do ust... no chyba że jest gdzieś poza domem to wtedy czy ktoś widzi?
Ja czesto mysle o tym, jak facet mi kaze klekac i robic mu dobrze, oraz jak jakis moj kolega przychodzi do mnie do domu i bawimy sie w dzi.wke, on mi daje kase, i mi rozkazuje, co mam robic
Wczoraj cały dzien chodzil za mna taki jeden zwierz, co majtki zrywa zebami od samego rana... ktos tu na forum dobrze wie, o czym pisze
Nie mogłam sie powstrzymac od pofantazjowania w tej scenerii
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.