Mnie kręciPytanie do Panów czy robicie to np. Na widok prawdziwej fotografi swojej dzewczyny lub innej kobiety ? Wpatrujac się w nią? Czy to moze kręcić?
Mnie kręciPytanie do Panów czy robicie to np. Na widok prawdziwej fotografi swojej dzewczyny lub innej kobiety ? Wpatrujac się w nią? Czy to moze kręcić?
Zdecydowanie możePytanie do Panów czy robicie to np. Na widok prawdziwej fotografi swojej dzewczyny lub innej kobiety ? Wpatrujac się w nią? Czy to moze kręcić?
Szczególnie jeżeli jest ślczna. Często podnieca mnie bardziej śliczna buzia niż wypięta dupcia...Mnie kręci
Chętnie bym popatrzył , jak wijecie się nagie , podniecone , pieszczące i pieszczonea ja ostatnio myślałam, o tym co prawie się wydarzyło, jak żeśmy się spiły z dwiema kumpelkami i one mnie związały, a potem .....
Jakie na przykład , opowiedz...Tak, wyobrażam sobie seks przygody
Żone/kobiete masz na co dzień ... lepiej na żywo ją brać niż na zdjęciu ... a jak fantazjować to o innychPytanie do Panów czy robicie to np. Na widok prawdziwej fotografi swojej dzewczyny lub innej kobiety ? Wpatrujac się w nią? Czy to moze kręcić?
Ja lubię wyobrażać sobie że wylizuje cipkę,a jak ładnie wyliżę cipkę to w nagrodę zostanę wykastrowanyJa coraz częściej sobie wyobrażam podczas masowania cipeczki, że albo masturbuję się przed facetem, a on sobie do tego trzepie, albo że jestem dziwką i mam klienta, albo jak mnie posuwa trzech facetów w każdą dziurkę, przy czym jeden masuje mi biuścik, drugi pociera cipunię, a trzeci ciągnie mnie za włosy
Ja podobnie mam jak Ty, wyobraznia o rzeczach jakich sie nie robi a podniecaja typu obciaganie facetowi, bardzo ostry maledom.Hmm masturbacja dla mnie jest czymś przyjemnym i odskocznią od codziennego sexu... Podczas masturbacji myślę i fantazjuję o rzeczach których nie robię na codzień a np. mnie podniecają, czyli jak cuckold z dominacją nad uległym partnerem, sex z inną dziewczyną, sex z dwoma lub trzema facetami itp... pobudza to moją wyobraźnie którą staram się przenieść w realizm. To co mam na codzień nie muszę o tym fantazjować czy się masturbować gdyż sexu i eksperymentów mi nie brakuje...
o MarciePodczas masturbacji myślę o Pani Kaczyńskiej
Uwielbiam walić konia kiedy kobieta robi sobie dobrze a potem dochodzić jej na twarz.Ja coraz częściej sobie wyobrażam podczas masowania cipeczki, że albo masturbuję się przed facetem, a on sobie do tego trzepie, albo że jestem dziwką i mam klienta, albo jak mnie posuwa trzech facetów w każdą dziurkę, przy czym jeden masuje mi biuścik, drugi pociera cipunię, a trzeci ciągnie mnie za włosy
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |